Το Γλυκό Μαχαίρι των Nightstalker

Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Συγκρότημα-μύθος για την εγχώρια σκηνή και πρωτοπόροι στην εισαγωγή του stoner rock στα μέρη μας, οι Nightstalker γιορτάζουν φέτος 30 χρόνια καριέρας (ιδρύθηκαν το 1989) και ετοιμάζονται αυτήν την περίοδο να γυρίσουν σελίδα στην καριέρα τους, βγάζοντας την πρώτη τους διεθνή δουλειά.

Τώρα λοιπόν, ως promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Sweet Knife": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισαν γι' αυτό ο Άγγελος Βινιεράτος και ο Λεωνίδας Μιχελόπουλος. 

Το "Sweet Knife" προλογίζει τον δίσκο Great Hallucinations, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από την ιταλική Heavy Psych Sounds. Στη δισκογραφία των Nightstalker θα διαδεχθεί το As Above, So Below του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top