Ολοκαίνουρια Δήμητρα Γαλάνη, από έναν δίσκο-έκπληξη που φαίνεται να ετοιμάζει με τον Papercut

Ακούστε το "Και Τ' Άλλο Καλοκαίρι"

news.team
news.team

«Υπάρχουν άνθρωποι, που αλλάζουν πορείες

πολλές εμπειρίες, γεμάτοι ζωή.

Μα εγώ δεν μπόρεσα, το μόνο ταξίδι

που βρήκα ν’ αξίζει, καρδιά μου είσαι εσύ»

Αν και παραμένει αεικίνητη, καταπιανόμενη με διάφορα εγχειρήματα, η Δήμητρα Γαλάνη έχει κάποια χρόνια να εμφανιστεί με νέα δισκογραφική δουλειά.

Τώρα, όμως, δίνεται στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο φαίνεται να προοικονομεί την επιστροφή της στη δισκογραφία: λέγεται "Και Τ' Άλλο Καλοκαίρι" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Τραγουδά για το καλοκαίρι της μνήμης, της φαντασίας και του μέλλοντός μας», γράφει το συνοδευτικό δελτίο Τύπου της Panik Oxygen, η οποία και κυκλοφορεί το τραγούδι σε ψηφιακό single. 

Το "Και Τ' Άλλο Καλοκαίρι" είναι σε μουσική του Papercut και σε στίχους Νίκου Μωραΐτη. Και φαίνεται ότι αποτελεί τμήμα ενός ολοκληρωμένου εγχειρήματος-έκπληξη, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top