φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Κατά κόσμον Γιώργος Δημάκης, ο Prins Obi έγινε γνωστός στο εγχώριο alternative στερέωμα μέσα από τη δράση των Baby Guru. Διατηρεί όμως παράλληλα και μια συνεπή σόλο καριέρα κατά την τρέχουσα δεκαετία, τελευταίος σταθμός της οποίας ήταν το άλμπουμ Prins Obi And The Dream Warriors (2018).

Η σόλο αυτή καριέρα ξεκίνησε πίσω στο 2013 με το ΕΡ Love Songs For Instant Success. Ένα concept στο οποίο επιστρέφει τώρα ο Prins Obi, παρέχοντας ένα sequel. Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη «γεύση», ακούγοντας το τραγούδι "Seasonal Beasts". 

«Τα αγαπημένα μου love songs είναι αυτά που συλλαμβάνονται κάπου μεταξύ έκστασης και λύπης, απόρριψης και αποδοχής, ενθουσιασμού και απογοήτευσης», δήλωσε σχετικά ο Δημάκης.

Το "Seasonal Beasts" προλογίζει το ΕΡ Love Tunes For Instant Success, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου από την Inner Ear. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του Bandcamp της πατρινής δισκογραφικής ή να αναζητήσετε τα πολύ λίγα φυσικά αντίτυπα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μόνο σε κασέτα.

{youtube}aCJJaOaNUTM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured