news.team

«Άλμπουμ γενναιόδωρο, χορταστικό, περιέχει τις μέχρι στιγμής πιο ολοκληρωμένες και διαυγείς ιδέες ενός συγκροτήματος που παίζει με το θειάφι και με τον χαλκό εκεί όπου οι ομοϊδεάτες του βλέπουν μονοδιάστατη μαυρίλα».

Αυτά είχε γράψει πίσω στο 2016 ο Ανδρέας Κύρκος για το Loyal To The Pack των Planet Of Zeus (ολόκληρη η κριτική, εδώ), το τελευταίο τους μέχρι στιγμής στούντιο πόνημα.

Τώρα, η διακεκριμένη αθηναϊκή μπάντα επιστρέφει και μάλιστα με ανανεωμένο, διεθνές προφίλ. Στα πλαίσια του σχετικού promo δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Revolution Cookbook": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.  

To "Revolution Cookbook" προλογίζει έναν νέο δίσκο ονόματι Faith In Physics, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από την ιταλική εταιρία Heavy Psych Sounds, που ειδικεύεται στον σύγχρονο σκληρό ήχο. H διεθνής αυτή επέκταση των Planet Of Zeus δεν είναι βέβαια τυχαία: ήρθε μετά από έναν ακόμα κύκλο sold-out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.  

Όσο για τι θα πρέπει να περιμένουμε από την καινούρια τους δουλειά; Το ίδιο το γκρουπ δηλώνει τα εξής: «Σε έναν κόσμο που βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές, ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά, οι Planet Οf Zeus επιστρέφουν με ένα άλμπουμ που για πρώτη φορά φέρει τόσο έντονο κοινωνικοπολιτικό στιχουργικό χαρακτήρα, συνδυασμένο με το παραδοσιακό βρώμικο, ηλεκτρισμένο μουσικό ύφος τους».

{youtube}-2C3RFRRzxk{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured