Πέθανε ξαφνικά ο Μάκης Τσαμκόσογλου

Αναπάντεχο τέλος για τον κιμπορντίστα των Mother Of Millions, μόλις στα 33

news.team
news.team

Λύπη σκόρπισαν στην εγχώρια prog rock κοινότητα τα νέα για τον αναπάντεχο θάνατο του Μάκη Τσαμκόσογλου, του κιμπορντίστα του συγκροτήματος Mother Of Millions.

Τα νέα ανακοίνωσε το ίδιο το γκρουπ μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες -«Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει», ήταν το μόνο που έγραψαν, καθώς ο θάνατός του φαίνεται να επήλθε λίγο μετά τη συμμετοχή τους στο Love 'n' Peace Festival 2019. 

Οι Mother Of Millions συγκροτήθηκαν στην Αθήνα το 2008 και είναι από τα εγχώρια γκρουπ που βρίσκονταν σε σταθερά ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια. Φέτος μάλιστα παρουσίασαν το 3ο τους άλμπουμ Artifacts και μίλησαν σχετικά στις σελίδες μας, δίνοντας συνέντευξη στον Χάρη Συμβουλίδη (δείτε εδώ).

Το γκρουπ ανακοίνωσε ότι η κηδεία του Μάκη Τσαμκόσογλου θα γίνει αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, στις 16.00. Ο μουσικός ήταν μόλις 33 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top