Η Νατάσσα Μποφίλιου διασκευάζει ...Oasis!

Ακούστε το "Wonderwall"

news.team
news.team

Διασκευή-έκπληξη σε ...Oasis(!) έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, δημοσιοποιώντας το κατ' αυτήν "Wonderwall": μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το ορίτζιναλ "Wonderwall", γραμμένο από τον Noel Gallagher, είναι βέβαια ένα από τα πλέον περίφημα τραγούδια των Oasis. Εμφανίστηκε στον 2ο τους δίσκο (What's Τhe Story) Morning Glory? το 1995, γνωρίζοντας σημαντική επιτυχία: Βρετανία #2, Η.Π.Α. #8, Αυστραλία #1, Γαλλία #10, Καναδάς #5 και Γερμανία #17.

Η διασκευή της Νατάσσας Μποφίλιου έγινε σε παραγωγή και ενορχήστρωση ELIOT, με μία ακόμα γνωστή μουσικό -τη Lia Hide- να συνεισφέρει πιάνο. 

Το "Wonderwall" της Μποφίλιου μπήκε στη φρέσκια συλλογή Grecospectiva, την οποία κυκλοφόρησε η Amour Records με αφορμή την 20η επέτειο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Ελλάδα (Παρασκευή 21 Ιουνίου).

Η συλλογή βγήκε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και σε CD, και περιλαμβάνει 14 σύγχρονα ελληνικά ονόματα σε αγαπημένα διεθνή στιγμιότυπα από τη δεκαετία του 1990.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…