Οι Core The Band στρέφονται στο χιπ χοπ και γίνονται 73100, «τυπάκια από την Κρήτη, με bigger than Beastie Boys attitude»

Ακούστε το "Like I'm Zayn"

news.team
news.team

φωτογραφία: Γαίος Μαθιουδάκης

«Τυπάκια από την Κρήτη, με bigger than Beastie Boys attitude».

Έτσι περιγράφει το επίσημο δελτίο Τύπου της Just Gazing Records την περίπτωση των 73100. Οι οποίοι, ωστόσο, δεν είναι καινούρια μπάντα. 

Στην πραγματικότητα, τους έχουμε ήδη γνωρίσει -μόνο που πίσω στο 2015, όταν και κέρδισαν το εγχώριο Global Battle Of The Bands, τους ξέραμε ως Core The Band και είχαν ένα πιο ροκ προφίλ.

Τώρα λοιπόν περνάνε σε μια νέα φάση ύπαρξης: αλλάζουν το όνομά τους σε 73100 και εξερευνούν τη ραπ πλευρά τους. Ως πρώτο δε δείγμα γραφής μας προτείνουν το τραγούδι "Like I'm Zayn": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό ο Γαίος Μαθιουδάκης. 

Το Zayn του τίτλου είναι βέβαια αναφορά στον Zayn Malik, το ποπ είδωλο που ξεπήδησε από τους One Direction και πλέον κάνει σόλο καριέρα. Το "Like I'm Zayn" κυκλοφορεί από την Just Gazing ως ψηφιακό single, σε παραγωγή Arthesailor, με mastering από τον γνωστό εγχώριο beatmaker Skive. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2017, 20 εκατομμύρια άνθρωποι "πάλεψαν" διαδικτυακά για ένα εισιτήριο στο tribute για τον συν-ιδρυτή της Atlantic,

Ένας διαδικτυακός προορισμός με events από καλλιτέχνες όπως Anna Netrebko, Daniel ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Top
0
Shares