news.team

φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης

Συνεχίζει το νέο, εβδομαδιαίο ραντεβού του με την επικαιρότητα ο Σωκράτης Μάλαμας, δίνοντας στη δημοσιότητα μία ακόμα διασκευή του σε παλιό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη: σειρά αυτήν τη φορά είχε το "Άσπρο Πουκάμισο Φορώ" και μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το βιντεοκλίπ που έφτιαξε η Κλέλια Ρενέση.

Η διασκευή ανήκει στα Σκέτα και ακολουθεί την πρακτική όσων τραγουδιών έχουν προηγηθεί στον σχετικό κύκλο, αυτή δηλαδή της λιτής εκτέλεσης, μόλις με 2 κιθάρες -μία την παίζει ο ίδιος ο Μάλαμας, την άλλη ο Δημήτρης Λάππας.

«Τα τραγούδια αυτά μου έδωσαν τη δυνατότητα να "βγάλω μεροκάματο" όπως λέμε στην πιάτσα, για είκοσι χρόνια περίπου, στα μαγαζιά της νύχτας ως κιθαρίστας και τραγουδιστής», δήλωσε ο Μάλαμας. Χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει αν σκοπεύει να μαζέψει τις ηχογραφήσεις σε κάποιον νέο δίσκο ή πότε ακριβώς θα έπρεπε να περιμένουμε κάποια σχετική κυκλοφορία σε φυσική μορφή. 

Το "Άσπρο Πουκάμισο Φορώ" γράφτηκε από τον Βασίλη Τσιτσάνη σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου το 1956 και κυκλοφόρησε σε πλάκα γραμμοφώνου 78 στροφών, με ερμηνευτή τον Στέλιο Καζαντζίδη. 

{youtube}oEZXEdIodnU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured