news.team

«Ήμασταν απασχολημένοι τελευταία με πράγματα που δεν είδατε, ούτε και ακούσατε», έγραψαν πρόσφατα στο Facebook τους οι Sillyboy's Ghost Relatives, ανακοινώνοντας κατόπιν την ένταξή τους σε διεθνές label, την περίφημη Claremont 56 του Paul Murphy.

Οι εξελίξεις ήταν λοιπόν ραγδαίες για τη νέα μπάντα του Μπάμπη Κουρτάρα (Sillyboy), έναν και κάτι χρόνο αφότου μας τη σύστησε -συμμετέχουν τόσο ο γνωστός μας ως Κύριος Κ., Θοδωρής Κοντάκος, όσο και μέλη των Whereswilder (Μανώλης Γιαννίκιος, Αλέκος Βουλγαράκης). Όσοι ήρθατε μάλιστα και στο μεγάλο πάρτυ που κάναμε πέρυσι την άνοιξη στο Ρομάντσο, θα θυμάστε ότι ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διαλέξαμε να παίξουν live για σας, κρατώντας το Avopolis συντονισμένο με τα ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στην alternative κουλτούρα της Αθήνας.

Τώρα, το πρώτο διεθνές single των Sillyboy's Ghost Relatives "In A Small Place" (ακούστε το και μέσω Spotify, εδώ) αποκτά και επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Στάθης Μουρδουκούτας και έκανε διεθνή πρεμιέρα στο YouTube κανάλι του γερμανικού ραδιοσταθμού Majestic Casual (εδρεύει στη Στουτγκάρδη).

{youtube}ZhNPDrV5mDg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured