φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Η έκπληξη, δεν ήταν μικρή. Άλλωστε, ό,τι και να γίνεται με τις συναυλίες των δημοφιλών καλλιτεχνών (ποια είναι δηλαδή ακριβώς η «τελευταία»), η δισκογραφία είναι πάντα μια διαφορετική περίπτωση.

Ακόμα έτσι και όσοι έδωσαν δυναμικό παρών το βράδυ της Τρίτης στην Πετρούπολη, γεμίζοντας το όμορφο θέατρο Πέτρας και αποθεώνοντας τους Active Member στη γιορτή των 25 τους χρόνων (θα διαβάσετε αύριο την ανταπόκριση του αρχισυντάκτη μας, Χάρη Συμβουλίδη), δεν περίμεναν ότι θα τους ξανάβρισκαν και δισκογραφικά.

Την είδηση όμως έδωσε ο ίδιος ο B.D. Foxmoor, μέσα σε ιαχές και επευφημίες: 3 χρόνια μετά το Cosmos Alivas, οι Active Member επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ ονόματι Ζαλίκι, το οποίο και θα κυκλοφορήσει 1η Δεκέμβρη. Έδωσαν μάλιστα ήδη στη δημοσιότητα ένα από τα νέα τραγούδια, το "Όλα Εδώ Χρεώνονται", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Την παραγωγή και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο B.D. Foxmoor (όπως και τη μίξη), αποκάλυψε δε πως το Ζαλίκι θα είναι ένα χορταστικό, διπλό άλμπουμ με 50(!) συνολικά νέα κομμάτια!

{youtube}o5XFZDU2U7Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured