Αν σκοπός ήταν να γίνει τζέρτζελο, ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω: πέφτουν βροχή τα posts στο ελληνικό Facebook και Twitter τις τελευταίες μέρες, με άλλους να το διασκεδάζουν και άλλους να κράζουν ανελέητα.

Αιτία για όλα αυτά, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας (κάποτε και πρωταθλητής στίβου) κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος και κλέβει τελικά την παράσταση σε νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ, παρότι είναι απλώς καλεσμένος.

Ο λόγος για το τραγούδι του Γιάννη Ρέλλη "Σε Λέω", που είχε αποπειραθεί να σημειώσει μια λαϊκή επιτυχία με σαλονικιώτικο «χρώμα» το 2013 -δίχως να τα καταφέρει. 4 χρόνια μετά, όμως, ξανακυκλοφορεί ρετουσαρισμένο από τον Junior D, με εξτρά στίχους και ραπ φωνητικά από τον Patro, με λύρα παιγμένη από τον Μπάμπη Κεμανετζίδη και με τον Ρέλλη να εμφανίζεται πλέον μόνο στο χαρακτηριστικό ρεφρέν.

82y-2.jpg

Στο όλο αυτό περιβάλλον, λοιπόν, έρχεται να «κουμπώσει» -άγνωστο πώς- και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, βάζοντας έτσι ένα ακόμα λιθαράκι σε έναν λίαν αμφιλεγόμενο μα οπωσδήποτε πολυσυζητημένο βίο. Κι αν δεν υπήρχε το βιντεοκλίπ που βλέπετε παρακάτω ίσως κανείς να μην είχε ασχοληθεί, είναι όμως η παρουσία του σε αυτό (και τα όσα απεικονίζεται να κάνει) που εν τέλει σήκωσε το όλο σούσουρο.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να γίνει σουξεδάκι και να παιχτεί πολύ στα καλοκαιρινά clubs -ό,τι κι αν σημαίνει κάτι τέτοιο, τα σχόλια δικά σας. Για την ιστορία, ο Ψωμιάδης έχει μακρά σχέση με το τραγούδι, καθώς έχει διατελέσει ιδιοκτήτης λαϊκού κέντρου διασκέδασης, ενώ το 1994 εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής, βγάζοντας το άλμπουμ Ελλάδα Μου Για Σένα Τραγουδάω! στη Vasipap (βλέπε το εξώφυλλο παραπάνω).

{youtube}1ZdmMeZVbyg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured