news.team

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε γράψει το "Μίλα Μου Μόνο Μια Φορά" πίσω στο 2009, όταν έφτιαχνε το 3ο του άλμπουμ Welcome To Greece. Το τραγούδι δεν «προκρίθηκε» ωστόσο τότε στην τελική tracklist του δίσκου και έμεινε στο συρτάρι του Αγρινιώτη τραγουδοποιού.

Φέτος, όμως, όχι απλά βγήκε, μα του χαρίζει και μία ακόμα επιτυχία, καθώς απόσπασμά του ακούγεται στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση για το τυρί Milner. Ολόκληρο το τραγούδι κυκλοφορεί τώρα από τη Minos-EMI/Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες -μπορείτε δε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η κυκλοφορία συμπίπτει με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ανάμεσα στις οποίες εξέχουσα θέση καλύπτει βέβαια η αποψινή (23/6), μεγάλη συναυλία του στην Τεχνόπολη.

Ενόψει της, μάλιστα, έδωσε και μια συνέντευξη αυτές τις μέρες στο iefimerida (στη Μυρτώ Λοβέρδου, ολόκληρη εδώ), στην οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για τα πολιτικά πράγματα των ημερών μας, λέγοντας χαρακτηριστικά -απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Πρωθυπουργός έχει στόχο- ότι «Ολο αυτό εμένα μου βγάζει μια παιδικότητα, με την έννοια της απερισκεψίας, της επιπολαιότητας. Χτυπήσαμε το χέρι στο τραπέζι και είπαμε ότι θέλουμε πίσω αυτά που είχαμε. Και τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν αυτό που είχες στο μυαλό σου και σαν γκρινιάρικο παιδί επιμένεις και επιμένεις, κι όταν δεις ότι δεν σου κάνουν το χατήρι, αποσύρεσαι με έναν τρόπο ανώριμο».

{youtube}z-FiqS2pZs0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured