Αναστασία Τουρούτογλου

Για 2η συνεχή φορά, το Chania Rock Festival διοργανώνει φέτος τον διαγωνισμό Γιώργος Μανουσέλης, προς τιμήν του εκλιπόντα φίλου και συνεργάτη των συντελεστών του, που για μια περίπου δεκαετία βοήθησε το φεστιβάλ να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εκτός Αθηνών μουσικά events του ελληνικού καλοκαιριού.

Το βραβείο του διαγωνισμού αυτού ορίζεται ως:

- Ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στο Chania Rock Festival 2017, την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ, που θα διαρκέσει ως και την 1η Ιουλίου και θα διεξαχθεί στον Προμαχώνα San Salvatore των Χανίων.

- Βραβείο 500 ευρώ για κάλυψη του κόστους μεταφοράς και διαμονής του συγκροτήματος στα Χανιά.

Ο διαγωνισμός “Γιώργος Μανουσέλης” χωρίζεται σε 2 μέρη:

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Στο πρώτο, τα ενδιαφερόμενα συγκροτήματα/καλλιτέχνες θα πρέπει να στείλουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μαζί με ένα μικρό βιογραφικό 100 λέξεων

· Όνομα Συγκροτήματος
· Πόλη
· Αριθμός μελών
· Είδος μουσικής
· Δισκογραφία (αν υπάρχει)
· Ένα link για τραγούδι video ή audio

Το διάστημα υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 12 Απριλίου.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Στη συνέχεια, κάθε συμμετοχή θα ανέβει σε ειδική σελίδα ψηφοφορίας του φεστιβάλ με την μορφή poll και η υποψηφιότητα με τις περισσότερες ψήφους θα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού “Γιώργος Μανουσέλης”.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου και ως ημερομηνία λήξης ορίζεται η 30η Απριλίου, ώρα 23.59. Νικητής θα αναδειχτεί ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ψήφους, ο οποίος θα ανακοινωθεί την 1η Μαϊου.

Όροι συμμετοχής

· Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα συγκροτήματα με ή χωρίς συμβόλαιο που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Rock, Blues και Metal μουσικής.

· Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα συγκροτήματα με ή χωρίς δισκογραφία που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Rock, Blues και Metal μουσικής.

· Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής η οργανωτική επιτροπή μπορεί να περιορίσει την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.

· Ο μέγιστος αριθμός μελών συγκροτήματος είναι 6.

· Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα δοθεί παράταση στην ψηφοφορία για άλλη μία μέρα, μέχρι τις 23.59 της επομένης, μόνο για τα συγκροτήματα της ισοβαθμίας. Αυτό θα επαναληφθεί μέχρι την τελική ανάδειξη του νικητή.

· Ημερομηνία εμφάνισης στο Chania Rock Festival: 30 Ιουνίου 2017, ώρα 17.30.

· Χρόνος εμφάνισης 30 λεπτά.

{youtube}Cg3uMSwhrGA{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured