Αναστασία Τουρούτογλου

Πριν μερικά χρόνια, γνωρίσαμε τον Πάνο Παπαϊωάννου, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου και τον Δημήτρη Παπαχαραλάμπους ως «τα παιδιά με τα "Μεροκάματα"), χάρη στο ομότιτλο σουξέ τους, ένα από τα πιο αβίαστα σουξέ των τελευταίων χρόνων στο εγχώριο ρεπερτόριο (εδώ, μάλιστα, θα βρείτε και την ενδιαφέρουσα κουβέντα την οποία έκαναν οι τρεις τους με τον Γιώργο Τζαγάκη).

Η τριπλέτα επιστρέφει φέτος με νέο δίσκο, ονόματι Τα Φώτα Στην Πλατεία, ο οποίος αναμένεται να βγει τον Μάιο από τη Feelgood.

Στα πλαίσια του σχετικού promo, δημοσιεύεται τώρα ένα από τα καινούρια τραγούδια του δίσκου, το "Αυτός Που Αγαπάς", αποκτώντας μάλιστα και το δικό του βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία Χρήστου Τόλη -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Αυτός Που Αγαπάς" είναι διασκευή στο "Someone You Love" της Δανέζας τραγουδοποιού Tina Dickow (το είπε το 2014 στο άλμπουμ της Whispers με τον Helgi Hrafn Jonsson, κατακτώντας το #13 στα charts της πατρίδας της). Στο κομμάτι συμμετέχει μάλιστα και η γνωστή τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία και το ερμηνεύει ντουέτο με τον Παπαϊωάννου. Την ηχογράφηση και μίξη επιμελήθηκε ο γνωστός μας από τα Υπόγεια Ρεύματα, Κώστας Παρίσσης, ο οποίος συμμετέχει και σαν μουσικός, στην ηλεκτρική και στην ακουστική κιθάρα.

Είναι, όπως δήλωσαν αμφότεροι, «Ένα τραγούδι για τα βαριά ή ακριβά μυστικά, για τη σιωπή που σκεπάζει ή αποκαλύπτει όσα δεν τολμάμε να πούμε».

{youtube}8CPpcKDtBx4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured