Ο Νίκος Στυλίδης (Labyrinth Of Thoughts) στο Music Society Web Radio στις 6 Μαρτίου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

labyrinthof

Τετάρτη βράδυ στις 21.00, ο Γιώργος Φερτάκης και η εκπομπή «Φράγμα του Ήχου» φιλοξενεί στο studio του Music Society τον Νίκο Στυλίδη, ιδρυτή της «Labyrinth Of Thoughts».
 
Αν και η Labyrinth Of Thoughts δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της διανομής ανεξάρτητων κυκλοφοριών, το 2010 ωρίμασε και η ιδεα για τη δημιουργία μιας δισκογραφικής που θα εκδίδει μόνο βινύλια –δύσκολη απόφαση και τολμηρό εγχείρημα σε μια δύσκολη για τις εταιρείες εποχή στη χώρα μας... Η πρώτη της κυκλοφορία ως label ήταν το LP των Βρετανών Unsilence και έκτοτε τη σκυτάλη έχουν πάρει πολλά ‘εγχώρια’ και αγαπημένα γκρουπ, όπως οι Γενιά Του Χάους, τα Διάφανα Κρίνα, oι Ducky Boyz, οι Free Yourself, οι Εκτός Ελέγχου, τα Μωρά Στη Φωτιά και οι Γκρόβερ, των οποίων η νέα κυκλοφορία αποτελεί και την αφορμή για μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με τον Νίκο Στυλίδη, ιδρυτή και ψυχή της Labyrinth Of Thoughts.
 
Στις 6 Μαρτίου στις 21.00
Συντονιστείτε.. 
www.musicsociety.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top