vinyl01

Μέχρι και αύριο λαμβάνει χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η εκδήλωση Vinyl Is Back. Βρεθήκαμε σήμερα στους χώρους της και παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες για να έχετε μια ιδέα πριν την αυριανή, κυριακάτικη βόλτα σας.

"Στόχος της εκδήλωσης είναι αφ’ ενός η συστηματική καταγραφή όλων των εμπλεκομένων μερών στη διαδικασία της παραγωγής και της αναπαραγωγής των δίσκων βινυλίου (δισκογραφικές εταιρείες, μηχανήματα αναπαραγωγής και διαχείρισης, καταστήματα πώλησης) και αφ’ ετέρου η δημιουργία και λειτουργία ενός σημείου αναφοράς (τοπικού και χρονικού), όπου όλοι οι εραστές του βινυλίου θα μπορούν να συναντώνται μεταξύ τους, αλλά και με τα … αντικείμενα του πόθου τους."

Αυτά λέει το Δελτίο Τύπου. Για να μην απογοητευτείτε, όμως, από τις υπερβολές της διοργανώτριας, κρατήστε τα μισά. Καθώς, ούτε οι δισκογραφικές εταιρίες βρίσκονται εκεί, ούτε μηχανήματα αναπαραγωγής και διαχείρισης, αλλά μόνο βινύλια από γνωστά και μη εξαιρετέα καταστήματα που πιστά υπηρετούν το χώρο, προ και μετά κρίσης. Αξίζει τον κόπο η βόλτα...

vinyl02

vinyl03

vinyl04

vinyl05

vinyl06

vinyl07

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured