Το η του ήλιου από το ντουέτο Αρμάγου - Ροδοθεάτου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

gi_iliou

Το Μελωδικό Καράβι παρουσιάζει «Το η του ήλιου», την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αποστόλη Αρμάγου με τη φωνή της Ξένιας Ροδοθεάτου.

Τέσσερα τραγούδια και ένα οργανικό κομμάτι συνθέτουν το cd, με το οποίο δυο νέα πρόσωπα συστήνονται στην ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Τη μουσική και τους στίχους των τριών από τα τέσσερα τραγούδια υπογράφει ο Αποστόλης Αρμάγος. Η ενορχήστρωση είναι λιτή, τα κομμάτια παιγμένα κυρίως με ακουστικά όργανα αλλά το ύφος ποικίλει. Ο δημιουργός επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και την παραγωγή μαζί με τον Νίκο Ξύδη, ο οποίος έκανε την ηχοληψία στο Studio Paraga. Τα τραγούδια ερμηνεύει η Ξένια Ροδοθεάτου.

Ο Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία 6 χρονών και αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές μουσικές σκηνές, και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από παιδί ήταν μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ως γραφίστας στο ΤΕΙ Αθηνών ξεκίνησε να ασχολείται πιο συστηματικά με το τραγούδι. Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Αρετή Τοπουζίδη και βυζαντινής μουσικής με τον Τάσο Φωτόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…