Δελτίο Τύπου

KAT_1270

Μία μουσική παράσταση-αναδρομή στην χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου.  35 τραγούδια που αφού συνόδευσαν μουσικά την διαδρομή των μεγάλων επιτυχιών στις σκοτεινές αίθουσες, απέκτησαν αυθυπαρξία, κατέκτησαν διαχρονική αξία και τραγουδιούνται και σήμερα από ανθρώπους όλων των ηλικιών.
Η παράσταση ξεκινά με ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, από το ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, την ταινία του Ζυλ Ντασέν με την επίσημη πρεμιέρα της οποίας γνωρίστηκε το κινηματοθέατρον ΤΡΙΑΝΟΝ με το Αθηναικό κοινό στις 16 Νοεμβρίου του ΄60.
Η Ζανέτ Καπούγια ερμηνεύει μαγικά μαζί με τους Ολγατάκη (Ολγα Πασχου - Τακης Τζουνακος) τραγουδια οπως Τοσα Καλοκαιρια,Μαμπο Μπραζιλειρο,Θαλασσα Πλατια,Παλιομισοφορια,Αγαπη Που Γινες και αλλα πολλα αγαπημενα κομματια.
Στο ρολο του Ελληνικου Κινηματογραφου ο Γιωργος Καπετανακος παρεμβάλει σημαντικές λεπτομέρειες για κάθε τραγούδι, σχολιάζοντας σκηνες απο την εκαστοτε ταινια, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

Παράλληλα φωτογραφίες από τις ταινίες και τα γυρίσματα γεμίζουν την οθόνη, φέρνοντας στη μνήμη τα μεγάλα αστέρια της τότε εποχής, που μεγάλωσαν αρκετές γενιές Ελλήνων.

Κάθε Tετάρτη στις 21.00 από 19 Δεκεμβρίου

Κινηματογράφος Τριανόν Filmcenter 
Κοδριγκτώνος 21

(Πατησίων 101 ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)
210 8215469 - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured