Δελτίο Τύπου

_hoto2

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, ο Νίκος Δασκαλάκης υποδέχεται στο studio του Music Society Web Radio τον Κωνσταντίνο Βήτα.

Για τον Κωνσταντίνο Βήτα δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις...Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2012, ένας από τους πιο ιδιαίτερους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής μας αφιερώνει μια ώρα και κάτι από τον χρόνο του και ξεδιπλώνει την προσωπική του διαδρομή, από τους Stereo Nova μέχρι σήμερα, μέσα από τους ήχους και τις μελωδίες που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα θα μας μιλήσει για την σχέση του με την μουσική, τους ανθρώπους, τον φόβο και την αγάπη. Ως ένας ερευνητής ήχων, ένας πειραματιστής των μελωδικών μπλεξιμάτων, ένας παρατηρητής της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ένας ονειροπόλος αφηγητής που πιλοτάρει πάνω από το συναίσθημα, θα προσπαθήσει να μας μεταδώσει κάτι από τον εσωτερικό του κόσμο, μέσα από τα διαδικτυακά ραδιοκύματα του Music Society Web Radio.
Σε καιρούς κρίσης, η Τέχνη είναι το τελευταίο ασφαλές καταφύγιο και μόνο η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού μπορεί να μας ζεστάνει ένα χειμωνιάτικο βράδυ Τετάρτης...


19 Δεκεμβρίου στις 21.00


Συντονιστείτε…www.musicsociety.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured