Δελτίο Τύπου

Cover_zebra

Τo “Collective Guilt” κυκλοφορεί ψηφιακά στη Β. Αμερική από την Limited Fanfare Records (Μiami, FL), ενώ στον υπόλοιπο κόσμο διανέμεται μέσω της ελληνικής Undo Records. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε μορφή βινυλίου περιορισμένης κοπής σε επιλεγμένα δισκοπωλεία και μέσα από το e-shop της Undo Records.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του "A Family Picture From..", oι Zebra Tracks επιστρέφουν με καινούργο άλμπουμ με τίτλο "Collective Guilt". Το κουαρτέτο του Αντώνη Καββαδία, Γιώργου Νίκα, Νικόλα Σμυρλάκη και Zade μετά από πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό πέρασε από 5 διαφορετικά στούντιο δουλεύοντας με 3 διαφορετικούς παραγωγούς (Αντώνης Γεώργου, Νίκος  Τριανταφύλλου, Manos G), δημιουργώντας μία συλλογή από 9 κομμάτια διαφορετικών ηχητικών φασμάτων με έντονη σύγχρονη στιχουργική θεματολογία.
Το άλμπουμ ανοίγει δυναμικά με το στοιχειωμένο riff του "Vampires and Ghouls", μεταφέροντας μας στις πιο σκοτεινές πλευρές της Αθήνας και συνεχίζει με το αγαπήμενο των bloggers "Isabelle Creeps". Κομμάτια όπως το "Murdered Suicide" και το "Moment Of Life" παντρεύουν πρωτότυπα το post punk με το shoegaze και θίγουν αιχμηρά σύγχρονα ζητήματα οπως η αυτοχειρία και η απομόνωση. Σκληρότερες στιγμές του δίσκου, τα noise punk "Natalia Please Go Die" και το "We Found a Reason to Live and We Called It God", που ήδη προκαλούν ξεσπάσματα σε κάθε συναυλία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured