news.team

spriteoneshot

Αναφερθήκαμε αρκετές φορές στο One Shot Festival, με την υποστήριξη της Sprite.

Πρόκειται για ένα urban φεστιβάλ που έδωσε την ευκαιρία σε 20 καλλιτέχνες και συγκροτήματα να λάβουν μια σχετική αναγνώριση στη hip hop μουσική σκηνή μέσα από ένα καλά οργανωμένο διαγωνισμό.

Όπως έχουμε πει, οι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν σε πέντε events με μοναδικό κριτή το κοινό, το οποίο και κλήθηκε να τους αξιολογήσει μέσω ψηφοφορίας μετά το τέλος της κάθε συναυλίας.

Το Sprite One Shot Festival ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό τελικό, ο οποίος ανέδειξε το μεγάλο νικητή που θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει το μουσικό του έργο με αξιώσεις. Ο Διονύσης Καμπίτσης (aka Ιδιότροπος) είναι ο καλλιτέχνης που θα αποκτήσει μια κυκλοφορία e-single, studio time, videoclip, υποτροφία σε ωδείο, γραφιστική και φωτογραφική κάλυψη, συμβόλαιο management και booking agent. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Κοττάκης (Evnus), και εκλεκτοί καλεσμένοι οι Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο DJ των Stavento SparkyT και οι Fly By Wire.

Τα 6 events πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Μάρτιο και τον Απρίλιο, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, αλλά και επώνυμους guests, όπως ο ΜC Yinka, o Phyrosun κ.ά. Στο συναυλιακό χώρο ήταν διαθέσιμη σε CD η μουσική συλλογή «Sprite One Shot Mixtape», με τραγούδια των διαγωνιζομένων καλλιτεχνών, καθώς και σχετικά t-shirts.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των συγκεκριμένων προϊόντων δόθηκαν στο Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΜΚΟ “ΚΛΙΜΑΚΑ”, με το Sprite One Shot Festival να συμβάλλει έτσι στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

http://www.facebook.com/OneShotFestival

{youtube}hc18XjT11II{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured