news.team

fakelos1

Το SONIK by avopolis.gr, στο επερχόμενο τεύχος του, που κυκλοφορεί στο τέλος της εβδομάδας, παρουσιάζει τα στοιχεία της πτώσης της ελληνικής δισκογραφικής αγοράς και μιλάει με ανθρώπους από δισκογραφικές εταιρίες, καλλιτέχνες και δισκοπωλεία.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται στην έρευνα, η πτώση της αγοράς για τη φυσική πώληση σε δισκοπωλεία και αλυσίδες, ήταν για την ελληνική αγορά δραματική. Σχεδόν ένα στα τρία cd δόθηκαν το 2011 σε σχέση με το 2010 (1.144.441 κομμάτια το 2011 έναντι 3.331.819, το 2010), ενώ υπάρχουν και format που «εξαφανίστηκαν».

fakelos2

Το να επιχειρήσει κανείς να καταγράψει λεπτομερώς την τρέχουσα κατάσταση στο ελληνικό δισκογραφικό σκηνικό, θα απαιτούσε την έκταση ενός τεύχους και στο τέλος θα προκαλούσε ακατάσχετη βαρεμάρα στην πλειοψηφία των αναγνωστών. Το να βρούμε όμως τα πραγματικά στοιχεία και να καλέσουμε μερικούς από τους ανθρώπους - πρωταγωνιστές της μουσικής μας βιοτεχνίας (από δισκογραφικές, από δισκοπωλεία και όχι μόνο) να μας δώσουν τη δική τους οπτική για την παρούσα κατάσταση και το μέλλον της φυσικής πώλησης, παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

fakelos3

Περισσότερα στο επερχόμενο SONIK που κυκλοφορεί και πάλι με την τιμή των 3,50 ευρώ, με τη βοήθεια και της δικής σας, πολύ μεγάλης αποδοχής! 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured