Οι Arte Fiasco παρουσιάζουν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Six D.O.G.S τρεις αθηναϊκές μπάντες για μία συναυλία που θα προκαλέσει αίσθηση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Masturbation goes cloud [22.15]
Τι θα μπορούσε να προκύψει άραγε από την ακριβή μετάφραση στα αγγλικά ελληνικών ιδιωματικών εκφράσεων; Κάτι που όλοι μπορεί να έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς αλλά δεν φανταζόμασταν μουσικά. Τύμπανα, ντραμς και μία στέρεη αφαιρετική διάθεση από ένα πρωτοεμφανιζόμενο και μάλλον πολλά υποσχόμενο ντουέτο που ήρθε για να μείνει.

Nalyssa Green [23.00]
Η Νalyssa μετά από έντονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Αθήναςσυμμετέχοντας ως τραγουδίστρια και θερεμινίστρια σε διάφορα σχήματα (glorybox, lumiere brother, film, leon) συναντάει τον stam (flakes) και τον bagg (lumiere brother) στη σκηνή του 6dogs για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα δικά της τραγούδια.

Ποπ μελωδίες, ψυχή-καρδιά, ποστ-πανκ, ντι-άι-γουάι, αυτισμός και θρησκευτικότητα μα πάνω απ’ όλα αγάπη.

The Velvoids [00.00]
Σεσημασμένη μπάντα με παρελθόν που τιμά τις «γκαραζοειδείς» ή «ροκενρολικές» καταβολές της με μία εμφανή ηχητική αναφορά στην ένδοξη σκηνή της δυτικής ακτής των Η.Π.Α. Το performance είναι αποδεδειγμένα καλό, η εκφορά των φωνητικών κάτι παραπάνω από πειστική και ο ήχος όσο «βρώμικος» χρειάζεται.

Οι ώρες εμφάνισης θα τηρηθούν αυστηρά ενώ οι 50 πρώτοι θεατές θα μπουν σε κλήρωση για 5 προσκλήσεις όπως και για 10 μειωμένα εισιτήρια για την συναυλία των FUTURE ISLANDS και των Baby Guru που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S.

The Velvoids + Masturbation goes cloud + Nalyssa Green by Arte Fiasco / Παρασκευή 24.9 @ Six D.O.G.S  / Ώρα έναρξης: 21.30 / Είσοδος ελεύθερη

http://www.myspace.com/thinkbabymusic
http://www.myspace.com/nalyssagreen
http://www.myspace.com/masturbationgoescloud
http://www.myspace.com/artefiasco

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured