View More

Αστεριάδη, Βιολάρης, Καράλης, Νικολάου, Χωματά: Στα Χρόνια της Μπουάτ από 1η Σεπτεμβρίου στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton.

news.team
news.team

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΤΟ BADMINTON
Μια όαση μουσικής δροσιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αθήνας. Με στέγη μόνο τα αστέρια, οι πιο γοητευτικές μουσικές, ζωντανά κάθε βράδυ και για όλο το Σεπτέμβριο.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΑΤ
μια μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα με τους
Πόπη Αστεριάδη Μιχάλης Βιολάρης Κώστας Καράλης Λιζέττα Νικολάου Καίτη Χωματά

Στο Μουσικό Προαύλιο ξαναζωντανεύει το Σεπτέμβριο η εποχή των μεγάλων δημιουργών και των σπουδαίων ερμηνευτών, που με το ταλέντο και τα τραγούδια τους σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, επιφυλάσσοντας αναμνήσεις για τους παλιότερους και μαγεία για τους νεότερους.

Ένα μουσικό ταξίδι στο χθες, στην Πλάκα της δεκαετίας του 60 και του 70, όταν τα γραφικά σοκάκια της με φόντο την Ακρόπολη, ήταν το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης με τις ατμοσφαιρικές μπουάτ όπως τα Ταβάνια, οι Εσπερίδες η Λήδρα, το Zoom, η Διαγώνιος, ο Σκορπιός, η Αυλαία και τόσες ακόμη.

Στα Χρόνια της Μπουάτ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σπουδαίες επιτυχίες του νέου κύματος αλλά και του έντεχνου τραγουδιού από τους αυθεντικούς ερμηνευτές τους: Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλης Βιολάρης, Κώστας Καράλης, Λιζέτα Νικολάου και Καίτη Χωματά και
την εξαμελή ορχήστρα τους. Τραγούδια όπως Μια αγάπη για το καλοκαίρι, "Να διώξω τα σύννεφα", ’σπρα καράβια, Σκληρό μου αγόρι, Σπασμένο καράβι, Δελφινοκόριτσο, Τα ριάλια, Μαυρομαλλούσσα κοπελιά, Τώρα γι άλλα τραγουδάμε, Ιδανικός και ανάξιος εραστής, και τόσα άλλα, που η διαχρονική τους αξία αποδείχτηκε στο πέρασμα των χρόνων, χρίζοντάς τα ως μουσικά «διαμάντια» στο σύνολο του
μουσικού μας στερεώματος!

Σκηνοθετική Επιμέλεια-Παρουσίαση: Μάκης Δελαπόρτας

Ενορχήστρωση-Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος

Απο 1- 11 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
στις 21.30 - Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8840600, www.proavlio.gr - www.ticketnet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας που ήδη ακούγεται στο repeat (και στους στίχους του βρίσκουμε μεταξύ άλλων

Έτσι μας λέει τουλάχιστον στο πρώτο ομώνυμο single του επερχόμενου σόλο δίσκου του.

FEATURED TODAY

Ο ιθύνων νους των Regressverbot στράφηκε στο σόλο project Athens Computer Underground και μιλάει στην Τάνια Σκραπαλιώρη για τα «μπλιμπλίκια, τα κομπιούτερ και τους αριθμούς» αλλά και τη φετινή δουλειά The Crying Came που ακούγεται σαν μια βόλτα με αμάξι των 90s.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, συνεχίζει τον αγώνα της σωτηρίας, με μουσικές προτάσεις από τις υπόλοιπες 12 χώρες του φετινού Euro.

H Τάνια Σκραπαλιώρη ξαναθυμήθηκε τι πάει να πει συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, που για μια βραδιά γέμισε με τους ήχους του καλοκαιριού που τόσο μας έλειψε.

Top