news.team

Το AAS COLLEGE ιδρύθηκε το 1990 από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Χριστόπουλο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Από το ξεκίνημά του ακόμα, άλλαξε το τοπίο της εκπαίδευσης στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών.

 

Το AAS College πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την αναγνώριση των πτυχίων που απονέμονται από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire (UCLan), και είναι οι ακόλουθες:

·         Το πτυχίο που απονέμεται στους φοιτητές του AAS είναι από Πανεπιστήμιο της Ε.Ε. (όχι Αμερικάνικο ή του ίδιου του Κολεγίου)

·         Έχει συνεργασία τύπου franchising (δικαιόχρησης) με το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire (UCLan).

·         Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το AAS στους φοιτητές του είναι τα προγράμματα σπουδών του μητρικού Πανεπιστημίου.

·         Το πτυχίο που παίρνουν οι Έλληνες φοιτητές του AAS είναι ίδιο με εκείνο που θα απονεμόταν εάν οι σπουδές είχαν γίνει στο campus του μητρικού πανεπιστημίου

·         Οι απόφοιτοι φοιτητές του AAS λαμβάνουν μαζί με το πτυχίο τους και τη βεβαίωση NARIC (το Βρετανικό ΔΟΑΤΑΠ) , η οποία καλύπτει την απαίτηση της παραγράφου Γ’ του άρθρου 50 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 36/2005, και πιστοποιεί ότι οι απόφοιτοι φοιτητές του AAS έχουν πλήρη αναγνώριση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τους δικαιωμάτων στη Μ. Βρετανία και επομένως και σ’ όλη την Ε.Ε. 

 

Οι φοιτητές του AAS εκπαιδεύονται σε ακαδημαϊκά Βρετανικά προγράμματα σπουδών, στον τόπο τους και αποκτούν πτυχίο Bachelor of Honours στους τομείς: Advertising, Animation, Contemporary Fine Arts, Digital Graphics, Fashion & Textiles, Games Design, Graphic Design, Interior Design, Photography και Product Design και Master στο Design, Graphic Design και στο Interior Design, με τη σφραγίδα του UCLan, ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

 

Οι σπουδές design στο AAS College ανοίγουν ορίζοντες στην αγορά του παγκόσμιου design και η υψηλή τους ποιότητα ακολουθεί τους απόφοιτους φοιτητές του και τους εγγυάται επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured