Madonna and the Breakfast Club (προβλήθηκε Τετάρτη 14/4)

Λίγα χρόνια πριν οι λέξεις Breakfast Club γίνουν συνώνυμες του John Hughes και της teen movie ανεμελιάς και πριν η Madonna αρχίσει να γράφει τις πρώτες σελίδες στην ιστορία της ως η μεγαλύτερη pop star όλων των εποχών, οι δρόμοι αυτών των λέξεων είχαν διασταυρωθεί με άλλο τρόπο. Κι αυτό γιατί στα τέλη των 70s, η Madonna, μια νεαρή χορεύτρια που πήγε στη Νέα Υόρκη με τεράστια όνειρα, ξεκινούσε δειλά-δειλά τη μουσική της καριέρα μέσα από τους Breakfast Club, ένα νεοϋορκέζικο new wave συγκρότημα.

Την ιστορία, λοιπόν, των «ζόρικων» πρώτων ημερών της καριέρας της Madonna στη Νέα Υόρκη επιχειρεί να καταγράψει με τον φακό του ο Guy Guido, σε μια αφήγηση που μπλέκει υλικό συνεντεύξεων με τη μυθοπλαστική αναπαράσταση των ημερών της ζωής και της καριέρας της Madonna πριν τη μεγάλη δόξα. 

Στο Madonna and the Breakfast Club τα υπόλοιπα μέλη των Breakfast Club πάνε τον χρόνο πίσω και ξεσκονίζουν τις αναμνήσεις τους δίπλα στην άσημη ακόμη Madonna, με την ταινία να διανύει την κούρσα ως τις αρχές της σόλο καριέρας της. Όπως ακούμε να λέγεται και στο ντοκιμαντέρ, «η Madonna ήθελε πάντα να γίνει διάσημη». Το κατάφερε πραγματικά και με το παραπάνω. Γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει πάντα ενδιαφέρον να στρέφουμε το φακό στο «πριν» που έφτασε κάποιον στο «τώρα».

Στο μεταξύ, αν και εσείς εκπλήσσεστε με την ομοιότητα της ηθοποιού Jamie Auld με τη Madonna, πρέπει να ξέρετε πως ο Guy Guido την είδε τυχαία σε ένα ντονατσάδικο, δύο μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και αναπόφευκτα, της πρότεινε τον ρόλο...

To Madonna and the Breakfast Club θα προβληθεί στις 14/4, στο πλαίσιο του Backstage Film Festival.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt7ALLCeMhM

 

Το Backstage Festival επιστρέφει. Και πάλι, δωρεάν!

Με αγαπημένους μουσικούς ήρωες ή stars (Kurt Cobain, Iggy Pop, Madonna, Johnny Cash, Nick Cave, Michael Hutchence) - και όχι μόνο.

Η δεύτερη έκδοση του Backstage Festival  ξεκινάει στις 12 Απριλίου - και όχι μόνο με τους μουσικούς ήρωες. Αλλά και με αφιερώματα στη διαφορετικότητα, με pop culture icons, με ντοκιμαντέρ -όπως αυτό του Studio 54- που ζωντανεύουν μια ολόκληρη εποχή, με αφιερώματα που έχουν όλους τους πρωταγωνιστές των ειδών που πραγματεύονται (Something From Nothing: The Art Of Rap).

Το Avopolis Network (www.avopolis.gr) ετοίμασε τη 2η έκδοση του online κινηματογραφικού φεστιβάλ, η οποία θα αλλάξει τα βράδια του Απριλίου και Μαΐου του 2021. Η μουσική θα παίζει και πάλι δυνατά, κάθε βράδυ, με βραβευμένες μουσικές ταινίες, αυτή τη φορά και με πρεμιέρες, με συμμετοχή και των χρηστών στην πλατφόρμα και online θεματικά party. Και για τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουμε special προβολές, on demand προβολή για 24 ώρες και δώρα από όλο το φάσμα της pop κουλτούρας. Για όλους εμάς που δεν το βάζουμε κάτω και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλουμε να βιώσουμε κοινές μουσικές και κινηματογραφικές εμπειρίες.

Πώς θα δω τις ταινίες;

Συντονίζεστε κάθε βράδυ, μετά τις 21:00, στο www.avopolis.gr/backstage και κάνετε click στην τηλεοπτική συσκευή του interface ή στο σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε εκείνη την ημέρα, για προβολή πλήρους οθόνης. Συνδέετε με την τηλεόρασή σας, εάν το θέλετε.

Πώς θα ενημερώνομαι για τα online events, τα δώρα, τις προσκλήσεις και τις ταινίες;

Από το www.avopolis.gr  και το www.avopolis.gr/backstage. Θα υπάρξουν και προσθήκες και ανακοινώσεις και ειδικά προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να εγγραφείτε σε 1 λεπτό, δωρεάν, με το email σας,  εδώ.

Είναι οι ταινίες δωρεάν για όλους;

Όλες οι ταινίες είναι δωρεάν. Κάποιες ταινίες θα προβληθούν μόνο με προσκλήσεις που θα δοθούν στα εγγεγραμμένα μέλη.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα και τις αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ.

Δείτε τις ταινίες εδώ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured