Πόντιοι και λοιπά εδώδιμα…

 

Κωνσταντίνος Tσάβαλος: “Lemme tell you what “Like a Virgin” is about. It's all about this cooze who's a regular fuck machine, I'm talking morning, day, night, afternoon, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick. Now, she's gettin' the serious dick action and she's feeling something she ain't felt since forever. Pain. It hurts her. It shouldn't hurt her, you know, her pussy should be Bubble Yum by now, but when this cat fucks her it hurts. It hurts just like it did the first time. You see the pain is reminding a fuck machine what it once was like to be a virgin. Hence, “Like a Virgin” ”. Νάου λετ μι τελ γιου γουάτ δε Γκρικ Σούπερλιγκ ιζ αμπάουτ: ιτς αμπάουτ ΠΑΟ εντ ΑΕΚ γκέτινγκ φακντ απ δι ας.

Γιώργος Μιχαλόπουλος: Μεγάλο respect στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που ήρθε ποτέ στη χώρα. Γιατί μετά από άπειρους τίτλους, άπειρα φράγκα και με τη θέση του στους δέκα καλύτερους παίκτες όλων των εποχών καπαρωμένη πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα, χθες θύμισε σε ποιων τις πλάτες χτίστηκε αυτή η βιομηχανία χρημάτων. Οι πελάτες του θεάματος, οι άνθρωποι που ακολουθούν τις ομάδες «με χιόνια και βροχές», αυτοί που το μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει να ξεχάσει, που έχει υποτιμήσει και αντιμετωπίσει σαν εγκληματίες-φονιάδες. Ο Ρίμπο επαναλαμβάνει τη χειρονομία της τεσσάρας, γιατί οι οργανωμένοι του λιμανιού υπήρξαν οι μοναδικοί οπαδοί στην καριέρα του οι οποίοι τον αποδοκίμασαν ακολουθώντας τη γραμμή του προέδρου. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που είναι τόσο θολωμένος και επιτίθεται στους πάντες. Στον Ελευθερόπουλο, που πουλάει ολυμπιακοφροσύνη και νομίζει ότι μπορεί να σχολιάζει τον Ρίμπο γιατί δεν σέβεται, λέει, αυτά που του έδωσε ο Ολυμπιακός. Ποια είναι αυτά; Η ΑΕΚ δηλαδή τι του πρόσφερε; Τίποτα απολύτως. Και τελικά, από πού μας ήρθε ο Ελευθερόπουλος στα ξαφνικά;

Κωνσταντίνος Tσάβαλος: Φάουλ ο Ελευθερόπουλος, φίλε Γιώργο. Φάουλ όμως κι ο Ριβάλντο, που λίγο ακόμη να τραβήξει τη βεντέτα με τον Αγιοβασίλη, κινδυνεύει να βρεθεί στον πάτο της θάλασσας μετά από μαφιόζικο χτύπημα να κοιμάται με τα ψάρια σαν τον Κάρλο Μπράσκι.

Γιώργος Μιχαλόπουλος: Σε περίπτωση λοιπόν που το έχουμε ξεχάσει, λέω τα παρακάτω. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, είναι πολύ εγωιστές και θέλουν να κερδίζουν. Αν πιστεύουμε ότι το σωστό είναι όλοι να λένε τις ίδιες προκάτ δηλώσεις και να ακολουθούν τους άγραφους κανόνες της πρέπουσας συμπεριφοράς, τότε έχουμε χάσει ένα μεγάλο μέρος του αθλήματος. Ο πληγωμένος εγωισμός ενός παίκτη που τα έχει πάρει όλα είναι ό,τι πιο υγιές ακούσαμε τους τελευταίους μήνες στα γήπεδα. Σε μια περίοδο μάλιστα όπου τα παιχνίδια κρίνονται κυρίως έξω από αυτά. Σε μια περίοδο όταν πλέον έπεσαν οι μάσκες και στο Καραϊσκάκη πανηγύρισε ολόκληρο το επιτελείο της ΕΠΟ. Φέρτε μας πίσω τον ρομαντισμό, επιτέλους. Έχουμε ένα πρωτάθλημα που ο Ντέμης έχει πάρει δύο κυπελλάκια, ο Κατσουράνης, ο Λυμπερόπουλος και τόσοι άλλοι κανένα, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάντος, ο Πουρσανίδης, ο Ανατολάκης έχουν χάσει το μέτρημα. Τελικά αδυνατώ να καταλάβω, ποιοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που πανηγυρίζουν. Εντάξει οι πράσινοι, όπως είναι λογικό, είναι λίγο υπεράνω. Έχουν άλλα θέματα.

Τόλης Νούτσος: Πέστα φίλε Μιχαλόπουλε, αλλά μην μας τη βγαίνεις και τόσο ρομαντικά, γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά! Δεν μπορώ να καταλάβω, αφού οι Ολυμπιακοί είστε τόσο πανάξιοι πρωταθλητές, γιατί σας τσούζουν τόσο τα δάχτυλα του Ριβάλντο. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, βάλατε στη συλλογή σας άλλον έναν «τρόπο» για το πώς μπορεί μια ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Κωνσταντίνος Tσάβαλος: Εγώ συμπάσχω με τους ΑΕΚτζήδες. Είναι «ηθικοί πρωταθλητές», όπως ακριβώς και η μπασκετική Μπαρτσελόνα στον τελικό του Φάιναλ 4 των Παρισίων, το 1997, με το αντικανονικό κόψιμο του Βράνκοβιτς. Δυστυχώς, όμως, τους ηθικούς πρωταθλητές δεν τους θυμάται κανείς, παρά μόνο ο γέλωτας και η θυμηδία…

Παναγιώτης Μένεγος: Σαν Παναθηναϊκός ζηλεύω τις πορωτικές δηλώσεις ποδοσφαιρικού αλυτρωτισμού των παικτών της ΑΕΚ. Δείχνουν αρχίδια και προσωπικότητα που δεν διανοούμαι να περιμένω από τον Αλέξανδρο Τζιώλη και την υπόλοιπη συμμορία της στέκας. Σαν, ας πούμε, «ουδέτερος» δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι «ηθικοί πρωταθλητές» έπρεπε να περιμένουν την τεσσάρα επί του γαύρου και μετά όντας επικοινωνιακά καυλωμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση Βάλνερ. Για να τη χάσουν. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος (ο μοναδικός παίκτης που έχω αγοράσει τη φανέλα του στη ζωή μου) δεν θέλει να παίξει στα πλέι-οφ. 5 χρόνια μετά τη Ριζούπολη ακόμα τον περιμένουμε όμως να ανοίξει το στόμα του και να πει τι έγινε εκεί (άραγε εκεί ήθελε να παίξει;). Ο Ρίμπο θέλει να φύγει από την Ελλάδα, που το πρωτάθλημα κρίνεται στα χαρτιά. Το 2005 μετά την πραξικοπηματική επανάληψη του ματς με τον Πανιώνιο γιατί ανανέωσε το διαβατήριό του στο Καραϊσκάκη; Μεγάλη ρισπέκτα για τον Άκη Ζήκο και τη δήλωση του για τον «θείο», ας κοιτάξει όμως και την παρακάτω είδηση για να καταλάβει ότι άλλο πριγκιπάτο κι άλλο βαλκανικό μπουρδέλο: «Στην επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Με την πλευρά της ΑΕΚ να ψηφίζει κατά μέσω του εκπροσώπου της κ. Κανελλόπουλου, τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα να ψηφίζουν λευκό και τους Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή να είναι απόντες»…

Θοδωρής Κανελλόπουλος: Τη στιγμή που ο Ντέμης, τρεις βδομάδες πριν, ζητά συγγνώμη για το χαμένο πρωτάθλημα, ξαφνικά έρχεται η μεταμόρφωση και η ΑΕΚ ήταν η ομαδάρα που άξιζε να το πάρει. Αν άξιζε να το πάρει, ας το έπαιρνε, φίλε Μιχαλόπουλε. Στην τελική, τα εντός έδρας σας στοίχησαν. Ουχί η μαλακία που έγινε με το CAS. Ασχολίαστος ο Ρίμπο. Φάνηκε πως τον πείραξε η κοροϊδία από τον Socrates. Τέλος, ένα μεγάλο respect στον Άκη Ζήκο.

Κωνσταντίνος Tσάβαλος: Η υπόθεση με την ΑΕΚ (θα κατεβούν, δεν θα κατεβούν να παίξουν στα πλέι-οφ;) μου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο: «Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό; Γιατί νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει». Έτσι και τώρα: Κανείς δεν δίνει δεκάρα αν θα κατεβείτε στο γήπεδο. Γραμμένους σας έχουμε. Εμείς χάνουμε στην τελική ή εσείς που θα σας περάσουν στη βαθμολογία ακόμη και οι ανύπαρκτοι;

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μέρος στο «ξύλο»: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured