Οι σινεφίλ χρήστες του Internet γνωρίζουν ήδη από τις προηγούμενες δυο χρονιές ότι το Movieworld υπήρξε ο μοναδικός δικτυακός τόπος που –με εξαίρεση φυσικά το επίσημο site του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης– προσέφερε τόσο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις ταινίες, τα πρόσωπα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης, δεδομένου ότι το ειδικό mini site T.I.F.F.@Movieworld λειτουργούσε με την απόλυτη συνεργασία και στήριξη του ίδιου του Φεστιβάλ. Φέτος όμως κάτι έχει αλλάξει...

Μετά από δυο χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας, το Movieworld (www.movieworld.gr) έχει αναλάβει από το καλοκαίρι –επισήμως– το ρόλο του αποκλειστικού χορηγού επικοινωνίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο χώρο του διαδικτύου. Τί σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι φέτος θα έχετε την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας όλα όσα θα συμβούν εντός, αλλά και εκτός των αιθουσών της λαμπερής κινηματογραφικής γιορτής, που θα διαρκέσει από τις 16 ως τις 25 Νοεμβρίου.

 

Αναλυτικότερα, το T.I.F.F.@Movieworld [www.movieworld.gr/fest07] που ετοίμασε με πολύ μεράκι ο webmaster Ηλίας Παπαδάμος, θα περιλαμβάνει:

 Καθημερινές ανταποκρίσεις με όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της προηγούμενης ημέρας
 Συνεντεύξεις και φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ
 Ρεπορτάζ από τις παράλληλες εκδηλώσεις, τις συνεντεύξεις τύπου και τα masterclasses και φυσικά...
 την προβολή των trailer όλων των διαγωνιζόμενων ταινιών του Digitalwave σε αποκλειστικότητα, καθώς και...
 τη διεξαγωγή –για δεύτερη συνεχή χρονιά– ψηφοφορίας για το καλύτερο trailer του DigitalWave, της ενότητας του ελληνικού τμήματος με ταινίες γυρισμένες αποκλειστικά με ψηφιακά μέσα, την οποία το Movieworld «υιοθέτησε» ήδη από το ξεκίνημα της πέρυσι.

Ακριβώς όμως εξαιτίας της πολύ πιο «στενής» σχέσης του Movieworld με το Φεστιβάλ, φέτος θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις, τις οποίες φυσικά μην περιμένετε να σας αποκαλύψουμε τώρα (γιατί πώς αλλιώς θα ήταν «εκπλήξεις»;).

Το δύσκολο (αλλά σίγουρα ευχάριστο για τους ίδιους) έργο της κάλυψης του 48ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ έχουν αναλάβει ο κοζανίτης συντάκτης και ανταποκριτής του Movieworld στη Βόρεια Ελλάδα, Πέτρος Αλμπάνης –που θα έχει και την ευθύνη του συντονισμού– και η υπεύθυνη κάλυψης των Νυχτών Πρεμιέρας και του Πανοράματος, Λία Παππά. Τη «φεστιβαλική παρέα» θα συμπληρώσουν για κάποιες μέρες η κριτικός πρώτης προβολής Φωτεινή Σίμου, καθώς και ο Μιχάλης Πατεράκης.

Το banner του T.I.F.F.@Movieworld με φόντο την αφίσα του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρίσκεται αριστερά στην πρώτη σελίδα του Movieworld και οδηγεί με ένα μόνο κλικ στο mini site. Καλή διασκέδαση!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured