To Torture Garden ύστερα από δύο επισκέψεις στην Αθήνα (club Underworld Ιανουάριος 2006-sold out και Gagarin, Νοέμβριος 2006-1000 άτομα) έχει πια εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα events της πόλης, παρουσιάζοντας σε ένα μεγαλύτερο κοινό την όλη fetish κουλτούρα. Πέρσι, μάλιστα, τον ίδιο καιρό, αποτέλεσε και το βασικό θέμα και εξώφυλλο του SONIK.

Φέτος επιλέχτηκε ξανά το Gagarin, "αλλά ταυτόχρονα πηγαίνουμε το όλο event ένα βήμα πιο πέρα", δηλώνουν οι διοργανωτές! Στο main stage θα γίνουν όλα τα μεγάλα απαιτητικά shows, τα οποία φέτος είναι ακόμα περισσότερα από πέρυσι και με performers που δεν έχουμε ξαναδεί στην Αθήνα (εκτός από την Empress Stah που θα κάνει όμως δύο καινούρια shows). Στο main stage θα γίνει επίσης το fashion show (12 fetish models θα παρουσιάσουν φέτος εκτός από την TG clothing, την House Of Harlot, αλλά και την Kaori’s Latex Dreams) δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

Ακόμα, τα dj sets των resident djs του TG (Allen TG & David TG) , αλλά και του resident του Underworld Γιώργου Φακίνου, θα γίνουν και αυτά στον μεγάλο χώρο του Gagarin, σε διαφορετικό σημείο όμως από πέρυσι, και πιο κοντά στον κόσμο…

 

Ο εξώστης του Gagarin μετατρέπεται ξανά σε Cage/Dungeon Room (είσοδος μόνο με τα ειδικά wristbands που δίνονται δωρεάν μέσα στο Gagarin και μόνο με dresscode). Θα τοποθετηθεί προτζέκτορας που θα παίζει fetish υλικό για να βάλει τους «θαμώνες» του Cage Room στο κατάλληλο mood. Δεν θα μείνει όμως το Cage Room μόνο στις sexy διαθέσεις του κοινού… Στο cage/dungeon room θα γίνει ένα special fetish show από τους Obedience, αλλά και workshop και playshows από Mistress Vanda & Doormouse.

Μετά τις 5.30 (αφού δηλαδή θα έχουν τελειώσει όλα τα shows και στο main stage και στο Cage Room), θα υπάρξει after party στο club Underworld (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5), με το dj line up του Gagarin + special guest τον Γιώργο Αποστόλου, μέχρι τις 12 το μεσημέρι… Η είσοδος στο after party θα είναι δωρεάν μόνο αν έχετε αγοράσει το εισιτήριο του TG για το Gagarin.

Το Torture Garden θα είναι παρών στο Gagarin το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου … Τιμή εισιτηρίου, 25 ευρώ.

MAIN STAGE

PERFORMERS:


 

ALLEN FALKNER (USA)/BODY SUSPENSION SHOW: O Allen Falkner θεωρείται ο πατέρας του σύγχρονου Flesh Hook Suspension. 15 χρόνια τώρα είναι ο κορυφαίος στο Body Suspension, σε σημείο που η τεχνική του και τα shows του να γίνονται αντικείμενο μελέτης από performers, αλλά και ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για το Suspension, ενώ υπάρχουν και πολλές φορές που ο Allen διδάσκει την τέχνη του Suspension σε ομάδες και groups . Στην Αθήνα τώρα, την 1η Δεκεμβρίου, γάντζοι/αγκίστρια θα διαπεράσουν την πλάτη του και θα αιωρηθεί από την οροφή του Gagarin στο πιο rock n roll suspension που θα έχετε δει ποτέ!

EMPRESS STAH (UK)/EROTIC TRAPEZE/AERIAL PERFORMANCE+TWISTED CABARET SHOW: Γνώριμη στο Αθηναϊκό κοινό, αφού πριν 3 χρόνια μάγεψε στο Underworld με τα shows της. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει performances στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου, στο Glastonbury festival, στο Reading festival, στην Tate Modern, στην Royal Opera House του Λονδίνου και sold out εμφανίσεις στο west end! Στο TG Athens θα μας παρουσιάσει δύο διαφορετικά shows: Ένα Erotic Trapeze/Aerial Show με τίτλο Roses Are Dead (η Stah δεμένη με ένα βελούδινο κόκκινο σκοινί ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι του Gagarin και από εκεί θα φάει τριαντάφυλλα και θα μας δείξει τι σημαίνει Diamond Pussy…), αλλά και ένα ολοκαίνουριο Twisted Cabaret Show με τίτλο Queen Of The Night, που εξετάζει τις φετιχιστικές επιθυμίες και την σεξουαλική ταυτότητα.

 

ROXY VELVET (UK)/ MEDICAL BURLESQUE PERFORMANCE: Με μεγάλη φήμη και αποδοχή στους international burlesque χώρους, η Roxy Velvet θα μας παρουσιάσει ένα Medical Burlesque show που θα παντρεύει το γερμανικό καμπαρέ της δεκαετίας του ‘20 και του ’30 με το παρόν…

SAMAR (USA)/ ARTISTIC ELEGANT PIERCING SHOW + FIRESHOW: Από τα νέα και πολύ promising ονόματα της fetish σκηνής η Samar θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό piercing show από αυτά που έχουμε συνηθίσει και θα μας αποτελειώσει με fireshow…

DJS:

DAVID TG: Resident dj του Torture Garden στο Λονδίνο και φυσικά ο άνθρωπος που έστησε μαζί με τον Allen TG, το όλο concept του TG αλλάζοντας έτσι το fetish clubbing μια για πάντα. Να περιμένετε ερεθιστικούς kinky electro ήχους…

ALLEN TG: O δεύτερος mastermind του TG concept και resident dj φυσικά. Δύσκολο να αντισταθείτε στους Hard Dance ήχους του.

GEORGE FAKINOS: O resident dj και club promoter του Underworld θα κάνει και αυτός τα δικά του sets γεμάτα από harsh electro,Industrial, EBM και Techno Body Music.

FASHION SHOW: Φέτος το fashion show εμπλουτίζεται με ακόμα δύο εταιρίες (πέρα από την TG Clothing δηλαδή), την House Of Harlot και την Kaori’s Latex Dreams. 12 Fetish Models θα παρουσιάσουν τα απίστευτα αυτά latex/rubber outfits.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured