View More

Αφιέρωμα στο MP3 - Εισαγωγή

Κείμενο: Τάσος Βογιατζής

Πριν ξεκινήσετε το διάβασμα!

Ολοι μας λίγο πολύ , σερφάροντας στο δίκτυο θα έχουμε διαπιστώσει την ύπαρξη αρχείων ήχου με κατάληξη .mp3. Tί είναι τελικά αυτά τα mp3, και γιατί γίνεται τετοιος πανικός; Γιατί έχει γεμίσει το δίκτυο, αρχεία με ολόκληρα (!) κομμάτια; Πως αντιδρουν οι εταιρίες; Τι προγραμματα χρειάζονται για να ακούσετε τα κομμάτια αυτά, ή να φτιάξετε τα δικά σας; Ολα αυτά τα ερωτήματα αναλύονται στο παρόν αφιέρωμα... Προσοχή! Εδω δεν θα βρείτε παράνομα κομμάτια, το περιοδικό μας άλλωστε δεν αναζητά εύκολες λύσεις ύψωσης της δημοτικότητάς του. Το αφιέρωμα θα σας εισάγει στις βασικές εννοιες, θα σας δώσει το στίγμα της μάχης των δισκογραφικών εταιριών με τους κατόχους σελιδων με παράνομη διακίνηση κομματιών, θα σας εξοπλίσει με όλα τα προγράμματα που κυκλοφορουν, και αφορουν το νέο αυτό πρότυπο, αφού πρωτα σας δωσει συγκριτικά τεστ και έγκυρες κριτικές για καθένα από αυτά. Και το κυριότερο: Τα κομμάτια αυτά υπάρχουν όλα μαζεμένα στο δικό μας site, στο δικό μας server , έτσι ωστε να τα κατεβάσετε σε λίγα λεπτά.


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Η Ευτυχία Διαμαντή, που έπαθε παροξυσμό χαράς στο άκουσμα της είδησης ότι έρχονται οι IDLES

Όλη η νοσταλγία και το ταλέντο της Χαμένης Γενιάς, αλλά και η σκοτεινή πλευρά της. Ένας ωραίος ...

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 15 καλύτερους δίσκους του τριμήνου Ιανουάριος-Μάρτιος 2023.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο -άρτι αφιχθείς από Παρίσι- ακούει μεταξύ άλλων τα νέα άλμπουμ των Gorillaz και της Monika και αναφωνεί «είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι!»

Top