Λέγεται "Glacial" και είναι το πρώτο single του τέταρτου άλμπουμ της Tango with Lions (κατά κόσμον Κατερίνα Παπαχρήστου), you.me.  που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την Inner Ear Records.  

Tο video clip του "Glacial", το οποίο γυρίστηκε στο Βερολίνο, σε σκηνοθεσία Insa Langhorst, σήμερα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Avopolis και αυτή είναι η ιστορία του μέσα από τα λόγια της δημιουργού: 

«Το video γυρίστηκε στους δρόμους του Βερολίνου, καθώς και στο εργαστήριο Ida Nowhere, με την κινηματογραφίστρια Insa Langhorst, τον Φεβρουάριο-Μάρτιο 2023. Ο στίχος “can we plunge entire towns?”, μου έδωσε την ιδέα να παίξω με διαφορετικές κλίμακες και διαστάσεις, με τη χρήση χειροποίητων μινιατούρων και props, προσπαθώντας να εκφράσω τους στίχους του τραγουδιού. Το κομμάτι μιλάει για τα όρια που φανταζόμαστε ότι μπορούμε ή αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να ξεπεράσουμε όταν ερωτευόμαστε και για το πώς καταστάσεις και συναισθήματα μένουν παγωμένα στον χρόνο.»

 

Τα εννέα τραγούδια του you.me αναπολούν συνυπάρξεις με διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικό χρόνο και συνθήκες. Η κάθε μια από αυτές τις εννέα ιστορίες, παρατηρεί και διαπιστώνει το πώς με κάθε “you” ξετυλίγεται και ένα διαφορετικό “me”, ένας άλλος εαυτός που χειρίζεται τις καθοριστικές αλλαγές ζωής και τον έρωτα ή τον αποχωρισμό με πολύ διαφορετικό τρόπο στο πέρασμα του χρόνου. 

tangowithlions_1_web

To you.me. ηχογραφήθηκε στην Αθήνα, στο Lotus studios με παραγωγό τον Βασίλη Ντοκάκη.  Οι ενορχηστρώσεις είναι πλούσιες σε synthesisers, νοσταλγικά μπάσα και ξεχωριστούς ήχους πιάνου, ενώ η φωνή εξιστορεί σε πρώτο πλάνο. Κάποια κομμάτια χτίζονται πάνω σε εξωστρεφή beats ενώ άλλα είναι low-key και ακουστικά. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε LP  και digital album από την Ιnner Ear.

you_me__digitaljpg

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured