"In the name of love, I command you to rise up, rise up".

To Unrest *(Rise Up)” είναι το νέο single των Lip Forensics με την συμμετοχή της Sugahspank!, από το επερχόμενο τους άλμπουμ Apophenia που κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου από την Veego Records

Tο video clip τουUnrest *(Rise Up)”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Ντίνου, σήμερα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Avopolis: 

 

 

Το "Unrest (Rise Up)" αντλεί έμπνευση από το το νεανικό επαναστατικό πνεύμα των πρόσφατων διαδηλώσεων στους δρόμους της Ελλάδας, του Ιράν, της Γαλλίας και οπουδήποτε αλλού συνεχίζεται ο αγώνας για την Ελευθερία, την Ισότητα και τη Δικαιοσύνη. Πρόκειται για ένα καθαρό τραγούδι αγάπης. Γιατί δεν υπάρχει αγάπη χωρίς όνειρο και χωρίς αγώνα.

Στο "Unrest (Rise Up)" η SugahSpank! φωνάζει το επαναστατικό της μανιφέστο πάνω στα beats των Lip Forensics και αναρωτιέται: "Is it that our hearts have become numb from repeated exposure to evil?" Ανάμεσα στη μελωδία της κιθάρας και τα breaks, η SugahSpank καλεί όλους να ξεσηκωθούν: "In the name of love, I command you to rise up, rise up".

lip-sugah-lomo

Ο videographer Αντώνης Ντίνος, σκηνοθέτης του video clip δηλώνει σχετικά: «Ευχαριστώ τους Lip Fοrensics που μου ανέθεσαν να ντύσω με εικόνες αυτό το υπέροχο τραγούδι τους. Ένα τραγούδι που αφορά την εξέγερση και τον έρωτα, δύο πράγματα αλληλένδετα. Γιατί τι είναι ο έρωτας, αν όχι μια μεγάλη εξέγερση της καρδιάς;»

 

Το ηλεκτρονικό group των Lip Forensics δημιουργήθηκε στην Αθήνα από τους Zade και Ekelon, δυο δραστήρια μέλη της αθηναϊκής εναλλακτικής σκηνής. Στόχος τους είναι να γεφυρώσουν τις indie καταβολές τους με τον ηλεκτρονικό ήχο του αύριο, δημιουργώντας δυνατές γκρούβες πλαισιωμένες από έντονα μελωδικά στοιχεία.

Η πρώτη τους κυκλοφορία Cheiloscopy (Amour Records, 2019) περιείχε, εκτός από τις original συνθέσεις και remix από τους Serafim Tsotsonis και Μelorman. Έχουν έντονη συναυλιακή δραστηριότητα με εμφανίσεις σε σημαντικά festivals (Sonar Athens, Release Festival, SNFCC Music Escapades, Ziria festival κ.α.), ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο 8 Απριλίου εμφανίστηκαν στο Gagarin 205 ανοίγοντας την συναυλία των HVOB.

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη κυκλοφορία των Lip Forensics αναμένεται από την Veego Records στις 5 Μαΐου με τίτλο Apophenia και είναι ήδη διαθέσιμη για προ παραγγελίες στο www.veegorecords.com.

Links:
Instagram
Facebook
YouTube
Spotify 

 

Διαβάστε επίσης: Οι Lip Forensics δίνουν τεράστια σημασία στην εικόνα τους (αλλά δεν θέλουν να ανοίξουν Tik Tok)

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured