Οι περισσότεροι, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως κριτή του Masterchef. Ήταν το «πειραχτήρι» της παρέας, αυτός που ήταν, ή φαινόταν τουλάχιστον, ο λιγότερο αυστηρός από τους τρεις κριτές του show και που πάντα έβγαζε μια έμφυτη χαρά μέσα στο πλατό. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μέσα σε όλα, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να τραγουδάει. Όσοι παρακολουθούσατε το Masterchef, το γνωρίζετε πολύ καλά. Πάντα είχε έναν στίχο να τραγουδήσει κάθε φορά που πλησίαζε τους υποψήφιους σεφ για να τους χαλαρώσει, τη στιγμή που αυτοί έδιναν αγχωμένοι μάχη με το χρόνο στις μαγειρικές δοκιμασίες.

Ο αγαπημένος σεφ, πιάνει με την πρώτη ευκαιρία την κιθάρα του για να τραγουδήσει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μέσα στην καραντίνα, όπως θα θυμάστε, δεν παρέλειψε να μας κρατήσει συντροφιά παίζοντας και τραγουδώντας από το σπίτι του. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να αγαπάει την κουζίνα, αλλά και η μουσική δεν πάει πίσω στην καρδιά του. Είμαστε σίγουροι πως, ειδικά τώρα που καλοκαίριασε, δεν παραλείπει να πιάνει την κιθάρα κάθε φορά που θα βρίσκεται με την παρέα του, έχοντας για δροσερή συντροφιά, φυσικά, την αγαπημένη του ελληνική μπύρα. 

Ο «θείος Λεωνίδας» ως master της γεύσης και λάτρης της καλής μπύρας, δεν θα μπορούσε να διαλέξει μια μπύρα που δεν του ταιριάζει. Έτσι, λοιπόν, ο αγαπημένος σεφ προτιμά τη ΒΕΡΓΙΝΑ, μια μπύρα αυθεντική, ακριβώς όπως κι αυτός. Η ΒΕΡΓΙΝΑ εδώ και χρόνια αναδεικνύει με συνέπεια τις καλές πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως τη Βύνη Θράκης, βασίζοντας την παραγωγή της στην τεχνογνωσία αλλά και το μεράκι. Έτσι, η αγαπημένη ελληνική μπύρα βρήκε στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον πρεσβευτή της, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στη νέα της τηλεοπτική καμπάνια.

Μαζί με αυτή τη συνεργασία, η ΒΕΡΓΙΝΑ μας ξανασυστήνεται, χωρίς να χάνει ίχνος της αυθεντικότητας, της γεύσης και της ποιότητάς της. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάρετε από το ράφι ή θα παραγγείλετε την αγαπημένη σας μπύρα, το ΒΕΡΓΙΝΑ θα αναγράφεται με μίνιμαλ, στιβαρά γράμματα, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μπύρα με την ιστορία και τις αξίες της. 

Οι επιλογές σας στη ΒΕΡΓΙΝΑ, πολλές. Από την κλασική, ξανθιά και δροσερή ΒΕΡΓΙΝΑ Lager, την αρωματική, κεχριμπαρένια ΒΕΡΓΙΝΑ Red, την πολυβραβευμένη και πλούσια σε γεύση ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss, την αφιλτράριστη, μεστή lager ΒΕΡΓΙΝΑ Πορφύρα που κυκλοφορεί σε limited edition, μέχρι την επίσης αφιλτράριστη, με χαρακτηριστική μεστή γεύση και ευγενή αρώματα, ΒΕΡΓΙΝΑ Black, κανείς στην παρέα δεν θα μείνει παραπονεμένος, όποια κι αν είναι τα γούστα του στη μπύρα. Και επειδή, κάποιος από την παρέα πρέπει να οδηγήσει στην επιστροφή, η ΒΕΡΓΙΝΑ υποδέχεται τώρα στην οικογένειά της τη νέα ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, με μόλις 0,4% αλκοόλ, που με την ελαφριά και ταυτόχρονα μεστή της γεύση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την κανονική Lager!

Οι επιλογές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη γεύση δεν μπορούν να είναι τυχαίες. Ο αγαπημένος σεφ είναι ο φίλος που θα ήθελες να έχεις και η ΒΕΡΓΙΝΑ η μπύρα που θα ήθελες να τσουγκρίσεις μαζί του, ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Και φυσικά, θα έφερνε μαζί και την κιθάρα του για να σου πει κι ένα τραγούδι.

 


#VerginaBeer #Koutsopoulos #NewCampaign 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured