Ναταλία Πετρίτη

Νέες μηνύσεις αντιμετωπίζει ο Sean "Diddy" Combs, αυτή τη φορά για φερόμενο sex trafficking, σεξουαλική επίθεση και άλλες κατηγορίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ των TMZ και L.A. Times. Σύμφωνα με αυτά, η Adria English, πρώην σταρ πορνογραφικών ταινιών, ισχυρίζεται ότι ο Diddy την προσέλαβε για να δουλέψει ως η go-go χορεύτρια σε ένα πάρτι του το 2004, πριν την ξαναπροσλάβει σε ακόμη ένα πάρτι όπου ισχυρίζεται ότι τα ποτά της ήταν γεμάτα ναρκωτικά. Η ίδια αναφέρει ότι τελικά την εξανάγκασε να κάνει σεξ με καλεσμένους στο πάρτι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ανέφερε τον διάσημο κοσμηματοπώλη, Jacob «the Jeweler» Arabo, ο οποίος κατονομάζεται στη μήνυση, μαζί με αρκετές από τις επιχειρήσεις του Diddy, δύο media companies, μια γυναίκα που φέρεται να διευκόλυνε το sex trafficking και ακόμη δύο άτομα που δεν κατονομάζονται. Ο Diddy αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Στη μήνυση, η English ισχυρίζεται ότι ο Diddy την άσκησε grooming εξαναγκάζοντάς την σε σεξουαλικές πράξεις, καθώς η ίδια συμμετείχε σε περισσότερα από τα white parties του. Αυτό έγινε ακόμη πιο έντονο όταν εκείνος έμαθε για το παρελθόν της στην ψυχαγωγία ενηλίκων. Σύμφωνα με την ίδια, το να αρνηθεί τα «αιτήματά του δεν υπήρχε ως επιλογή», ​προσθέτοντας ότι ο Diddy απείλησε να θέσει την ίδια και τον φίλο της εκτός της βιομηχανίας του modeling εάν δεν συμμορφωνόταν. Το μουσικό περιοδικό Vibe αναφέρεται επίσης στη μήνυση για παροχή πόρων για τα πάρτι, πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας που συνδέεται με την σεξουαλική διακίνηση και δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της σε ένα άρθρο για τα πάρτι.

Ο Jonathan Davis, δικηγόρος του Diddy, δήλωσε στο TMZ και τους L.A. Times: «Ανεξάρτητα από το πόσες αγωγές υποβάλλονται, δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι ο κ. Combs δεν έχει επιτεθεί ποτέ σεξουαλικά ή έχει ασκήσει sex trafficking. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να υποβάλει μήνυση για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία απόδειξη. Ευτυχώς, υπάρχει μια δίκαιη και αμερόληπτη δικαστική διαδικασία για να βρεθεί η αλήθεια και ο κ. Combs είναι βέβαιος ότι θα υπερισχύσει αυτών και άλλων αβάσιμων αξιώσεων στο δικαστήριο».

Η καταγγελία της English είναι η ένατη που κατατέθηκε εναντίον του Diddy από τον Νοέμβριο, όταν η Cassie τον μήνυσε για βιασμό, sex trafficking και χρόνια άσκηση σωματικής βίας. Η εν λόγω μήνυση διευθετήθηκε γρήγορα, όμως πολλές από τις αγωγές βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και μια ομοσπονδιακή έρευνα για τις κατηγορίες σεξουαλικής διακίνησης από την Εσωτερική Ασφάλεια Ερευνών. Ο Diddy έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured