Ναταλία Πετρίτη

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου του memoir, Down With the System, ο Serj Tankian των System Of A Down εμφανίστηκε στο Soul Boom podcast του Rainn Wilson. Εκεί, ο μουσικός αναφέρθηκε στους στίχους sacred silence and sleep” του αγαπημένου κομματιού της δισκογραφίας των SOAD, “Toxicity”, οι οποίοι ακούγονται στο ρεφραίν του (“You, what do you own the world? / How do you own disorder? Disorder / Now somewhere between the sacred silence / Sacred silence and sleep / Somewhere, between the sacred silence and sleep / Disorder, disorder, disorder”).

Ο Tankian εξήγησε τους στίχους της μεγάλης επιτυχίας του συγκροτήματος, αναφέροντας: «Η ιερή σιωπή αναφέρεται στους ιθαγενείς Αμερικανούς και την κατανόησή τους ως προς την πνευματικότητα και αποτελεί τον τόπο στον οποίο μεταφέρεσαι αν κάνεις διαλογισμό. Όλα χάνονται και όλα βρίσκονται ανάμεσα στα διαφορετικά πέπλα της ιερής σιωπής».

«Και ο ύπνος – γνωρίζουμε τι είναι ο ύπνος. Οπότε το «κάπου ανάμεσα» είναι ένα όμορφο πράγμα γιατί όταν οι άνθρωποι πάνε για ύπνο, όταν ξεκινά ο REM ύπνος, είναι μια στιγμή στην οποία διαλογίζονται και απλώς δεν το γνωρίζουν. Αναφέρεται σε αυτή τη στιγμή, αυτήν την συγκεκριμένη μοναδική στιγμή».

Ερωτώμενος πώς είναι σε θέση να τη βρίσκει στη δική του ζωή, ο Tankian απάντησε αστειευόμενος: «Με παιδιά; Φύγε από ‘δω!».

Το memoir του καλλιτέχνη κυκλοφορεί ήδη και αναφέρεται στη ζωή τους, τη μουσική, τον ακτιβισμό και την ιστορία της οικογένειάς του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured