Ναταλία Πετρίτη

Τις προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκλήρωσαν οι Foo Fighters με μια εμφάνιση στο Birmingham, η οποία θα μείνει ωστόσο αξέχαστη στους θαυμαστές τους που κατάφεραν να την παρακολουθήσουν. Κι αυτό διότι η βραδιά χαρακτηρίστηκε από ένα extra special, όταν τη μπάντα συνόδευσε στην ερμηνεία του Paranoid” ο εμβληματικός μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε clips όλων των fans που βρέθηκαν στο Villa Park stadium και που κατέγραψαν τη στιγμή στην οποία όλο το κοινό τραγουδά με ενθουσιασμό.

Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που ο Butler συνόδευσε τους Foo Fighters στην ερμηνεία ενός κομματιού, έπειτα από τη συμμετοχή του στην tribute συναυλία της μπάντας για τον εκλιπόντα drummer τους, Taylor Hawkins. Ήταν επίσης και η πρώτη του εμφάνιση μετά την απόσυρσή του του από τη μουσική το 2023.

Οι Foo Fighters αναμένεται να συνεχίσουν την περιοδεία τους αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, με περισσότερες συμμετοχές σε φεστιβάλ αλλά και αρκετά headlining shows.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured