Με τους Pearl Jam τραγούδησε το κομμάτι “Maybe It’s Time” στο BottleRock Napa Valley ο Bradley Cooper, ο οποίος είναι γνωστό πως είχε εμπνευστεί από τον Eddie Vedder για την ερμηνεία του χαρακτήρα του Jackson Maine στη δημοφιλή του ταινία από το 2018, A Star Is Born. Αυτή ήταν άλλωστε και η αφορμή ώστε ο αγαπημένος καλλιτέχνης να φωνάξει στη σκηνή τον Cooper κατά τη διάρκεια της headlining performance του συγκροτήματος το περασμένο Σάββατο.

Pixel

Παρουσιάζοντας τον Cooper, ο Vedder ανέφερε στο κοινό: «Υπήρχε μια εξαιρετική ταινία μερικά χρόνια πριν, για έναν τραγουδιστή/στιχουργό που ονομαζόταν Jackson Maine. Στο τέλος της ταινίας πεθαίνει και είναι σκληρό και πολύ έντονο και πολύ συγκινητικό. Όμως η αποψινή βραδιά είναι πολύ ιδιαίτερη, γιατί έρχεται πίσω στη ζωή. Σας παρακαλώ, συνοδεύστε με όσο καλωσορίζω στη σκηνή τον πολύ καλό μου φίλο,  Bradley Cooper».

Το “Maybe It’s Time” του Jason Isbell το οποίο και τραγούδησε ο Cooper με τους Pearl Jam περιλαμβάνεται στο soundtrack του A Star Is Born. Λίγο αργότερα, ο υποψήφιος για Oscar ηθοποιός και σκηνοθέτης επέστρεψε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το set closing κομμάτι, “Rockin’ in the Free World”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured