Ολόκληρη την arena tour τους ακύρωσαν οι Black Keys εξαιτίας της ιδιαίτερα χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων που αυτή σημείωσε. Οι εμφανίσεις του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική θα πραγματοποιούνταν στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους δίσκου, Ohio Players, και θα ξεκινούσαν στις 17 Σεπτεμβρίου από την Tulsa της Oklahoma. Πόλεις όπως το Austin, το Seattle, η Atlanta και πολλές ακόμη βρίσκονταν ανάμεσα στους προορισμούς τους.

Αναφερόμενοι στην ακύρωση της περιοδείας, οι Black Keys εξέδωσαν ανακοίνωση στα social media την Κυριακή: «Η μπάντα θέλει να ενημερώσει τους πάντες ότι οι Dan [Auerbach] και Patrick [Carney] είναι μια χαρά. Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, που περιλάμβανε στάσεις σε iconic venues όπως το Brixton Academy και το Zenith του Παρισιού, αποφασίσαμε να κάνουμε μερικές αλλαγές στην τμήμα της Βόρειας Αμερικής της ‘International Players Tour’, που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια αντίστοιχα συναρπαστική, intimate εμπειρία τόσο για τους θαυμαστές μας όσο και για τη μπάντα και θα ανακοινώσουμε ένα revised set από dates σύντομα. […] Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα χαρούν όταν δουν τι έχουμε κατά νου και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους σύντομα».

Σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων στο Ticketmaster, οι πωλήσεις της tour ήταν πολύ χαμηλές, με πολλούς από τους fans να κατηγορούν τις πολύ υψηλές τιμές της που κυμαίνονταν από τα 100 μέχρι τα 300 δολάρια. Επιπλέον, το Ohio Players είναι με διαφορά ο λιγότερο επιτυχημένος δίσκος της καριέρας του συγκροτήματος εδώ και δύο δεκαετίες.

Οι Black Keys αναμένεται ωστόσο να εμφανιστούν ζωντανά στο NASCAR Chicago Street Race στις 6 Ιουλίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured