Μετά τα Νο1 άλμπουμ ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’ και ‘Happier Than Ever’, η Billie Eilish επιστρέφει με τον τρίτο δίσκο της Hit me Hard and Soft

Pixel

Το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία αναφέρει:

Το πιο τολμηρό της έργο μέχρι σήμερα, το HIT ME HARD AND SOFT είναι μια ποικιλόμορφη αλλά συνεκτική συλλογή τραγουδιών, που ακούγονται ιδανικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Το άλμπουμ κάνει ακριβώς όπως υποδηλώνει ο τίτλος: σε χτυπάει δυνατά και απαλά τόσο στιχουργικά όσο και ηχητικά ενώ αψηφά τα genres και τις τάσεις. To HIT ME HARD AND SOFT διατρέχει ένα τεράστιο και εκτεταμένο ηχητικό τοπίο, βυθίζοντας τους ακροατές σε ένα πλήρες φάσμα συναισθημάτων. Είναι αυτό που κάνει καλύτερα η βραβευμένη με πολλά GRAMMY® και Όσκαρ, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει την Billie Eilish ως την πιο συναρπαστική τραγουδοποιό της εποχής της.

Το Hit Me Hard And Soft γράφτηκε όπως πάντα από την Billie Eilish και τον αδελφό και συνεργάτη της Finneas, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή του άλμπουμ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η 22χρονη μουσικός, σεβόμενη το περιβάλλον, αποφάσισε το φυσικό της προϊόν να είναι 100% από ανακυκλώσιμα υλικά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς η Billie Eilish μόλις ανακοίνωσε και παγκόσμια περιοδεία που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

Ακούστε το Hit Me Hard And Soft σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured