Ναταλία Πετρίτη

Ολόκληρο τον μουσικό του κατάλογο πούλησε στη Sony Music Publishing ο Kevin Parker, ιθύνων νους πίσω από τη μπάντα των Tame Impala, αλλά και στιχουργός και παραγωγός δεκάδων ακόμη καλλιτεχνών, όπως οι Dua Lipa, Rihanna, Travis Scott, Lady Gaga και πολλοί ακόμη.

Pixel

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Parker υπέγραψε παράλληλα στην πώληση και του μελλοντικού μουσικού του έργου στη Sony με τους Tame Impala, χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστοποιηθεί για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες. «Η ιδέα του να μεταβιβάσω την ιδιοκτησία των κομματιών μου ήταν μια απόφαση που δεν πήρα ελαφρώς. Αποτελούν τον καρπό του αίματός μου, του ιδρώτα και της δημιουργικότητάς μου ανά τα χρόνια ως καλλιτέχνης που ηχογραφεί και γράφει μουσική», δήλωσε ο Parker.

«Αγαπώ και εμπιστεύομαι πολύ την οικογένεια της Sony και είχα μόνο σπουδαίες εμπειρίες μαζί με τον Damian Trotter και την υπόλοιπη παρέα ανά τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι τα κομμάτια μου θα μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερα χέρια από αυτά της Sony και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και χαρούμενος που θα μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, ό,τι κι αν φέρει το μέλλον».

Η αγορά του καταλόγου του Parker έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Radical Optimism της Dua Lipa, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε σχεδόν κατά το ήμισυ ο ίδιος. Όσο για τους Tame Impala, η τελευταία κυκλοφορία του psych-rock συγκροτήματος ήταν το The Slow Rush του 2020.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured