Ναταλία Πετρίτη

Στην κορυφή του Billboard Hot 100 έκανε πρεμιέρα το diss του Kendrick Lamar προς τον Drake με τίτλο Not Like Us”, με το κοινό της Αμερικής να φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα διαμάχη που φούντωσε στον κόσμο της rap. Για τις ανάγκες του κομματιού, ο Lamar συνεργάστηκε με τους Future and Metro Boomin, ενώ αυτό αποτελεί το δεύτερο No. 1 του αυτή τη χρονιά μετά το “Like That”.

Ακόμη ένα anti-Drake κομμάτι του Lamar, το “Euphoria”, βρίσκεται στο No. 3 του singles chart αυτή τη στιγμή, έχοντας ξεκινήσει την πορεία του την προηγούμενη εβδομάδα στο No. 11. Το αντίστοιχο diss από την πλευρά του Drake, το κομμάτι “Family Matters”, βρίσκεται στο No. 7 στο singles chart.

Το κομμάτι “Like That” ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου και πυροδότησε τη μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στον Kendrick Lamar και τον Drake. Το beef οδήγησε στη δημιουργία πολλών περισσότερων diss tracks πέρα από το “Euphoria”, δηλαδή των “6:16 in LA”, “Meet the Grahams” και “Not Like Us” από την πλευρά του Lamar, αλλά και “Push Ups”, “Taylor Made Freestyle”, “Family Matters” και “The Heart Part 6” από τον Drake.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured