Ναταλία Πετρίτη

Χωρίς τον χαρακτήρα του Mark Ronson θα κυκλοφορήσει η βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse, Back To Black, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα της εκλιπούσας τραγουδίστριας και στον ομώνυμο δίσκο της.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Sam Taylor-Johnson, επιβεβαίωσε ότι ο Mark Ronson έχει μηδενικό screen χρόνο στην ταινία, έπειτα από δήλωση του καναδού ηθοποιού, Jeff Tunke, ο οποίος ισχυρίστηκε πως όλες οι σχετικές σκηνές που είχαν γυρίσει είχαν κοπεί στο τελικό cut. Το κόψιμο των εν λόγω σκηνών οδήγησε μάλιστα στην αφαίρεση του Tunke από τα credits της ταινίας στο IMDb. Ο Taylor-Johnson ωστόσο ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχαν γυριστεί αυτές οι σκηνές και πως ο  χαρακτήρας του Ronson εξαρχής δεν προβλεπόταν να εμφανιστεί στην ταινία.

Ο Ronson, που υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης της Winehouse, είχε βοηθήσει στην παραγωγή του δίσκου Back To Black, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα ο πιο επιτυχημένος στην σύντομη καριέρα της. Αν και ο Ronson δεν συνδέεται ενεργά με την παραγωγή του biopic, ο ίδιος είχε δηλώσει στην αρχή της χρονιάς ότι είχε διαβάσει το σενάριό του.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Marisa Abela (Industry) και αυτή αναμένεται να προβληθεί σε Αγγλία και Ιρλανδία στις 12 Απριλίου. Στο πλευρό της Abela πρωταγωνιστεί ο Jack O’Connell στον ρόλο του πρώην συζύγου της Winehouse, Blake Fielder-Civil, αλλά και ο Eddie Marsan ως Mitch, η Juliet Cowan ως η μητέρα της, Janis, και η Lesley Manville ως η γιαγιά της, Cynthia.

Ως προς το official soundtrack του Back To Black, σε αυτό θα ακούσουμε καλλιτέχνες όπως οι Shangri-Las, Billie Holiday, Minnie Riperton, Dinah Washington και Sarah Vaughan, ενώ αυτό θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου από τις UMR/Island Records.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured