Ναταλία Πετρίτη

Στην τελευταία συναυλία των U2 στο Sphere βρέθηκε ο Dave Grohl, ο οποίος φαίνεται πως πέρασε θαυμάσια στο κλείσιμο ενός από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά residencies της χρονιάς που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Grohl φαίνεται να τραγουδά δυνατά το Beautiful Day” και να διασκεδάζει με την ψυχή του πίνοντας τη μπύρα του.

Στην ίδια εμφάνιση των U2 στο διάσημο venue του Las Vegas βρέθηκε και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden, ο επί χρόνια παραγωγός του συγκροτήματος, Brian Eno, και πολλοί ακόμα celebrities.

Επόμενο συγκρότημα που θα εμφανιστεί στο Sphere είναι οι θρυλικοί Phish, όπως και οι Dead & Company. Για την ώρα, κανένα άλλο act δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστεί στο Sphere για το 2024, γεγονός που γεννά εικασίες για ένα πιθανό deal της μπάντας του Dave Grohl, των Foo Fighters, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, οι Foo Fighters ετοιμάζονται αυτό το διάστημα για τα καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε Βόρεια Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε τον Dave Grohl στο Sphere:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured