Ναταλία Πετρίτη

Κάνοντας barbecue για τους αστέγους της Καλιφόρνια πέρασε ο Dave Grohl το Super Bowl Sunday του, με το Hope of the Valley να αναφέρει ότι ο ίδιος και οι φίλοι του αφιέρωσαν περισσότερες από 24 ώρες για τον σκοπό. Ο αγαπημένος μουσικός φαίνεται πως έψησε μάλιστα περισσότερα από 70 χοιρινά για το Woodlands Family Shelter στο Woodland Hills της Καλοφόρνια.

Ο Grohl έχει αφιερώσει τον χρόνο και τα BBQ skills του και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια, ψήνοντας γεύματα για τους αστέγους της περιοχής στην οποία διαμένει, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου. Τον περασμένο Δεκέμβριο μάλιστα έκανε το ίδιο κατά τη διάρκεια της Αυστραλιανής περιοδείας του, κάνοντας διάλειμμα μιας ημέρας για να ταΐσει αστέγους στη Μελβούρνη. Λίγο καιρό πριν είχε κάνει το ίδιο στη Νότια Καλιφόρνια, περνώντας 18 ώρες πίσω από ένα barbecue για να προσφέρει γεύματα στους πληγέντες από τις χιονοθύελλες.

Οι Foo Fighters θα βρεθούν ξανά on the road στις αρχές Απριλίου, ξεκινώντας μια μεγάλη περιοδεία με εμφανίσεις σε Βόρεια Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured