Ναταλία Πετρίτη

Ένα cameo στο Curb Your Enthusiasm πραγματοποίησε ο Bruce Springsteen, εμφανιζόμενος σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του αγαπημένου sitcom.

Πιο συγκεκριμένα, το Αφεντικό εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της 12ης και τελευταίας από όσο ξέρουμε σεζόν της αμερικανικής σειράς, το οποίο φέρει τον τίτλο The Lawn Jockey. «Ο Larry David πήρε ένα μεγάλο ρίσκο», αναφέρει το Αφεντικό σε ένα ξεκαρδιστικό fake news segment στο sitcom.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από το Curb Your Enthusiasm πιο κάτω.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο executive producer της σειράς, Jeff Schaffer, αναφέρθηκε στο cameo του Springsteen λέγοντας πως ήταν ενθουσιασμένος, επειδή «ποτέ δεν βλέπεις τον Springsteen σε τηλεοπτικές σειρές». Ο ίδιος συνέχισε: «Φαινόταν να είναι μεγάλο πράγμα, γιατί δεν έχεις ποτέ την ευκαιρία να το δεις – και γιατί Bruce fucking Springsteen».

Ο Springsteen είναι μόλις ένας από πολλούς μουσικούς που έχουν εμφανιστεί στο Curb Your Enthusiasm στις 12 σεζόν του, με άλλα παραδείγματα να αποτελούν οι John Legend και Chris Martin των Coldplay σε guest ρόλους στην 6η και 10η σεζόν αντίστοιχα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured