Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου δίσκου της ανακοίνωσε η Beyoncé, ο οποίος θα ονομάζεται Act II και θα γίνει διαθέσιμος στις 29 Μαρτίου. Η εμπορικότατη τραγουδίστρια επιστρέφει αυτή τη φορά με την country συνέχεια της τριλογίας του Renaissance, τα πρώτα δύο singles της οποίας είναι τα κομμάτια Texas Hold ’Em” και “16 Carriages”. Ακούστε τα πιο κάτω και δείτε ένα συνοδευτικό teaser clip του δίσκου.

Το teaser clip του δίσκου είναι όπως θα δείτε εμπνευσμένο από μια σκηνή του εμβληματικού Paris, Texas του Wim Wenders από το 1984, με το “Texas Hold ’Em” στο οποίο αναφέρεται να είναι co-written από τον Καναδό καλλιτέχνη, Lowell, σε παραγωγή και συμμετοχή στην ενορχήστρωση από τους Rhiannon Giddens, Raphael Saadiq, Hit-Boy, Nathan Ferraro, Killah B και άλλους. Στο “16 Carriages” συμμετέχουν οι Dave Hamelin, Gavin Williams, Justus West, Saadiq και άλλοι.

Η Beyoncé είχε φορέσει από την περασμένη εβδομάδα και την απονομή των Grammys του 2024 ένα λευκό cowboy hat, κίνηση που θεωρείται τώρα προπαγανδιστική για την country στροφή της στον νέο της δίσκο.

Το Renaissance ήταν ο έβδομος studio δίσκος της τραγουδίστριας και αρχικά ονομαζόταν Act I: Renaissance. Η Beyoncé έσπασε πέρυσι το ρεκόρ των Grammy Awards με 32 νίκες συνολικά, τον μεγαλύτερο αριθμό από βραβεύσεις που έχει συγκεντρώσει ποτέ καλλιτέχνης στην ιστορία τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured