Ναταλία Πετρίτη

Έξαλλος έγινε ο Johnny Marr μετά την δημοσιοποίηση ενός video στο Χ από πολιτική συγκέντρωση του Donald Trump, στο οποίο και αποκαλύπτεται η αναπαραγωγή μουσικής των Smiths στον χώρο όπου αυτή διεξήχθη.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στην πλατφόρμα από τον δημοσιογράφο Ben Jacobs, ο οποίος tweet-αρε ότι ακούγεται το κομμάτι Please, Please, Please, Let Me Get What I Want” πριν την έναρξη της ομιλίας του Trump στην περιοχή Laconia του New Hampshire. Σύντομα, η δημοσιογράφος Soo Rin Kim απάντησε με ένα clip από αντίστοιχη περσινή συγκέντρωση στο Rapid City της Νότιας Dakota, όπου το ίδιο κομμάτι ακούγεται και πάλι από τα μεγάφωνα. Φαίνεται πως στον Trump αρέσει σίγουρα να παίρνει αυτό που θέλει!

Απαντώντας στο δεύτερο video, ο Marr έκανε ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί τη χρήση της μουσικής του πάλαι ποτέ συγκροτήματός του από τον εν λόγω πολιτικό, εμφανώς εκνευρισμένος με τον επαναλαμβανόμενο περιστατικό.

Ο Marr έγινε με τη σειρά του μέλος μιας μακράς λίστας καλλιτεχνών που έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους για τη χρήση της μουσικής τους σε πολιτικές συγκεντρώσεις του Trump, μεταξύ των οποίων είναι οι Steven Tyler, Pharrell, Rhianna, Axl Rose, Ozzy Osbourne, Queen, Brendon Urie, Rolling Stones, Village People, Linkin Park, Neil Young, Eric Burdon, John Fogerty, Phil Collins, το Prince estate, όπως και η οικογένεια του Tom Petty.

Σε άλλα νέα, ο Marr πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα compilation album με τίτλο Spirit Power: The Best of Johnny Marr, στο οποίο περιλαμβάνονται μερικά από τα αγαπημένα του πρόσφατα κομμάτια, όπως και δύο νέα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured