Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι ο Ozzy Osbourne δεν θα ξαναβγεί ποτέ σε περιοδεία επιβεβαίωσε η σύζυγός του και επί χρόνια manager του, Sharon Osbourne, η οποία ωστόσο αποκάλυψε ότι ο θρύλος της metal σκοπεύει να δώσει δύο συναυλίες στην πόλη καταγωγής του, το Birmingham της Αγγλίας, αποχαιρετώντας έτσι τους θαυμαστές του.

«Ο Ozzy δεν θα ξαναβγεί ποτέ σε περιοδεία, θα δώσει όμως δύο ακόμη συναυλίες για να πει αντίο», δήλωσε συγκεκριμένα η Osbourne στο “Cut the Crap” spoken-word tour της ίδιας, όσο βρισκόταν στο Λονδίνο στις 21 Ιανουαρίου. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από το βρετανικό Rolling Stone.

Η ίδια συνέχισε αναφέροντας ότι οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Villa Park.

Η Sharon συνέχισε αναφέροντας: «Η φωνή του είναι απολύτως τέλεια. Και όλο τον χρόνο που ήταν εκτός, έκανε τα φωνητικά του μαθήματα ώστε το τραγούδι του να είναι τέλειο. Και μπορεί και αστειεύεται. Έχει όλες αυτές τις μελωδίες στο κεφάλι του. Ακόμα και να μην σου αρέσει η μουσική του, δεν μπορείς να μην αγαπάς τον Ozzy. Σε τραβά ο ίδιος».

Η τελευταία multi-leg farewell tour που ξεκίνησε ο καλλιτέχνης πραγματοποιήθηκε το 2018, όμως η επιδείνωση της υγείας του δεν του επέτρεψε να την ολοκληρώσει.

Μετά το 2018 και έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από πολλαπλές εγχειρήσεις και την ασθένεια του Parkinson, ο Ozzy έχει εμφανιστεί μόλις λίγες φορές για την ερμηνεία του “Paranoid” με τον Tony Iommi στο Commonwealth Games του Birmingham το 2022, όπως και στο NFL Kickoff στο SoFi Stadium του Inglewood της California. Ο ίδιος τραγούδησε και με τον Post Malone και τον Travis Scott στα American Music Awards τον Νοέμβριο του 2019.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured