Ναταλία Πετρίτη

Τον 14ο δίσκο της καριέρας τους με τίτλο Saviors κυκλοφόρησαν οι Green Day, ο οποίος αποτελεί την πρώτη full-length κυκλοφορία τους από το Father of All Motherfuckers του 2020. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο εν λόγω δίσκος αποτελεί την πιο πολιτική δουλειά τους εδώ και χρόνια και το lead single αυτού, “The American Dream Is Killing Me”, μάλλον το αποδεικνύει. Το ίδιο και οι στίχοι “Don’t want no huddled masses/ TikTok and taxes/ Under the overpass/ Sleeping in broken glass”.

Άλλα singles του δίσκου, όπως τα “Look Ma, No Brains!”, “Dilemma” και “One Eyed Bastard”, δημιουργήθηκαν με τον παραγωγό Rob Cavallo και αποτελούν δείγμα του μοντέρνου rock ήχου που υιοθετεί το συγκρότημα. Με 15 κομμάτια, το Saviors είναι διαθέσιμο σε CD, κασσέτα και βινύλιο, ενώ μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω μέσα από το Spotify.

Οι Green Day αναμένεται να βγουν σε μια μεγάλη stadium tour το επόμενο διάστημα, παίζοντας τους δίσκους Dookie και American Idiot στην πληρότητά τους. Στο πλευρό τους θα έχουν ως guests τους Smashing Pumpkins, Rancid, και The Linda Lindas.

https://open.spotify.com/album/4AIeqAMDyIT884A9uA2A0i

Saviors Artwork:

 

Saviors Tracklist:

1. The American Dream Is Killing Me

2. Look Ma, No Brains!

3. Bobby Sox

4. One Eyed Bastard

5. Dilemma

6. 1981

7. Goodnight Adeline

8. Coma City

9. Corvette Summer

10. Suzie Chapstick

11. Strange Days Are Here to Stay

12. Living in the ’20s

13. Father to a Son

14. Saviors

15. Fancy Sauce

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured