Ναταλία Πετρίτη

Μηνύσεις από θαυμαστές της που «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για δουλειά» αντιμετωπίζει η Madonna, λόγω καθυστέρησης της έναρξης σε μια σειρά από συναυλίες της. Πιο συγκεκριμένα, οι μηνύσεις που αντιμετωπίζει η βασίλισσα της pop προέκυψαν έπειτα από δίωρη και πλέον καθυστέρηση στις συναυλίες που έδωσε πρόσφατα στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το Billboard, όταν οι αγοραστές εισιτηρίων συναυλιών της τραγουδίστριας Michael Fellows και Jonathan Hadden κατέθεσαν αγωγή στο δικαστήριο του Brooklyn την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αυτήν, η Madonna είχε καταπατήσει τον νόμο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, μιας που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει περισσότερες από δύο ώρες μετά την ώρα που αναγραφόταν στο εισιτήριο της συναυλίας.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι θεατές της να δυσκολευτούν πολύ να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά το τέλος της συναυλίας, μιας που μετά τη 1 τα μεσάνυχτα είχαν στη διάθεσή τους πολύ περιορισμένα δρομολόγια συγκοινωνιών.

Οι συναυλίες έλαβαν χώρα στο Barclays Center του Brooklyn τον περασμένο Δεκέμβριο, με το venue να αντιμετωπίζει και αυτό μαζί με τη Live Nation της μηνύσεις.

Σύμφωνα με τον συνήγορο των ατόμων που κατέθεσαν την αγωγή, «η Madonna έχει μακρά ιστορία στο να φτάνει και να ξεκινά αργά τις συναυλίες της, μερικές φορές αρκετές ώρες αργά». Ο ίδιος αναφέρει μάλιστα ως παράδειγμα την Rebel Heart Tour του 2016, τη Madame X Tour του 2019-2020, αλλά και προηγούμενες, στις οποίες η Madonna συνεχώς ξεκινούσε με τουλάχιστον δύο ώρες καθυστέρηση.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured